cu cine ma potrivesc cu cine ma potrivesc

Autor: Tanasescu alexandra    Data: Luni, 21 Iunie 2010 1 Raspunsuri
sunt nascuta la 08/01/1987 si nu stiu cu ce zodie ma potrivesc mai bine intr-o relatie,prietenie-casatorie???
Categorii:
 

Raspunsuri:


Yugeen :) a scris pe 21 Iunie 2010, 20:33
23 de ani... multi inainte :)...

Te potrivesti, in orice relatie vrei tu, cu persoanele cu care te intelegi!

In 23 de anisori, cat ai studiat persoanele pe care le cunosti ca sa poti spune ca sunt "conforme" standardelor pe care zodiacul le-a "prezis" pentru zodia lor?

Eu, la varsta mea (secreta :D), am facut ceva analiza de aceste gen... si in plus cred ca cel mai bun exemplu sunt eu, care eu nu seman prea mult cu zodia mea!

Concluzia a fost ca zodia NU iti garanteaza ca o persoana are, ca si comportament/rationament/sentimente, aceleasi trasaturi definitorii cu oricine altcineva din aceeasi zodie!

FIECARE persoana gandeste si simte in alt fel, indiferent de zodia cui apartine! Restul unei persoane tine in mare parte de educatie, de ceea ce a fost invatata de parinti, de rude, de prieteni, de institutiile de invatamant, de profesorii care predau acolo, de oamenii cu care s-a mai intalnit...

Iti propun ceva: nu ma crede pe cuvant, insa verifica daca este sau nu e este asa cum ti-am spus, fa o statistica si vezi, din persoanele pe care le-ai "cercetat", cate se regasesc intr-un procent mai mare de 50% in zodia din care fac parte ci nu si din alte zodii.

Ceea ce este important, din punctul meu de vedere, este ca tu sa intelegi ca oamenii sunt asa cum sunt nu din cauza ca s-au nascut intr-o zi, intr-un loc, la o anumita ora, intr-un anumit stat/judet, intr-o anumita tara, pe un anumit continent... ci pentru ca ei au devenit astfel, prin puterile proprii sau ale altora (detalii :P )!

Asadar, a face parte dintr-o zodie sau alta, dupa mine, nu reprezinta o caracteristica pe care un om o detine!

Din cate stiam, intr-o relatie intra persoane care au un anumit fel de caracteristici, caracteristici pe care undeva le imbina, se completeaza, se intaresc una pe cealalta :)...

Cu siguranta (sau nu ;)) ) vei primii si raspunsul unei persoane "autorizata" in zodii... dar am vrut doar sa fi constienta ca lucrurile nu stau chiar asa cum vezi pe la T.V. sau prin reclamele alea cu "spune-mi numele lui si varsta si iti trimitem mesaj daca va potriviti"...

Numai bine :P!

Yugeen :).
Raspunde la acesta intrebare Trimite-mi pe mail raspunsurile la aceasta intrebareResponsabilitatea privind informatiile si opiniile exprimate pe site-ul Raspunsuri.rol.ro apartine in exclusivitate utilizatorilor. Rol.ro nu poate fi facuta in niciun fel responsabila pentru continutul acestor mesaje. Continutul acestor mesaje nu reprezinta pozitia ROL.ro in legatura cu informatiile publicate.