Cum scap de cineva care ma hartuieste? Cum scap de cineva care ma hartuieste?

Autor: Anonimus Data: Luni, 28 Iunie 2010 10 Raspunsuri
Ma urmareste, imi trimite flori, nu mai pot!
Ce sa fac?
Categorii:
 

Raspunsuri:


Matei a scris pe 28 Iunie 2010, 17:52
Cedeaza-i, impusca-l, trimite-l la o intalnire gay, ignora-l, etc. !...

:)

Anonima a scris pe 28 Iunie 2010, 17:57
Nu merge, am incercat...

Yugeen :) a scris pe 28 Iunie 2010, 18:55
...hartuieste-l si tu pe el!

Yugeen :).

Yugeen :) a scris pe 28 Iunie 2010, 19:01
...era o gluma :)!

...ideea este in felul urmator: te duci la sediul politiei, depui plangere... dupa care, probabil cei de la politie te trimit la judecatorie de unde vei putea obtine, nu sunt sigur in ce conditii, un ordin de restrictie prin care el e "silit" sa nu se aproprie de tine la mai putin de o anumita distanta... aici exista si tortura psihica, prin care el "te astepta/pandeste" la acea limita, dar in cazul asta ma gandesc ca se poate face mai mult.

Insa, mai sunt si alte masuri pe care le-ai putea lua... dar pentru asta ar fi bine sa imi zici ce anume s-a intamplat intre voi, de preferat cu detalii, ca sa iti spun daca poti incerca calea diplomatica, cale ce are de multe ori succes... si in plus poate ai mai mult de castigat in felul asta...

Daca te intereseaza, astept sa vi cu detalii :).

Take care,

Yugeen :).

Anonima a scris pe 28 Iunie 2010, 20:02
Nici cu politia nu merge, nu suntem in America.
Poate da, sa il hartuiesc si eu este o varianta...

Yugeen :) a scris pe 29 Iunie 2010, 00:39
Draga mea... crezi ca m-am nascut ieri?

Te duci frumos la SEDIUL politiei cu tata/mama sau pe cine ai mai descurcaret in familie, sau eventual ma infiezi pe mine...

Daca nu te ajuta nimeni, le bagi unghia'n gat, desigur, figurativ!

Le iei frumos numele si rangul, ti le notezi, si dai telefon la 112, le spui care e urgenta ta, si anume ca te hartuieste unul si la politie nu primesti ajutor... sa ai hartia cu numele lor la indemana!

Apropo, cand ajungi la politie nu te da buricul pamantului... te duci la "primiri infractori fara infractiuni" :)), adica la ghiseul pentru oameni normali :), si le spui ca cineva te hartuieste si ii intrebi politicos "ce masuri se pot lua in privinta asta?".

Daca vrei sa o iei pe "ocolite", cauta politia de proximitate si vorbeste cu ei, vezi ei ce iti recomanda!

Dar ti-am zis, tie iti trebuie ordin judecatoresc de restrictie... asta in cazul in care el chiar te hartuieste, ceea ce deocamdata e doar parerea ta! Prin traducere, trebuie ca cineva sa hotarasca ca tu esti hartuita.

Daca esti copil (pana in 18 ani), apeleaza la:
..............................................................................
Telefonul Copilului: 116 111 (apelabil in retelele Romtelecom și Cosmote, fără prefix)
E-mail: telefonulcopilului@telefonulcopilului.ro
Forum : http://www.telefonulcopilului.ro/forum
..............................................................................

...daca ai trecut de 18 ani, dar nu cu mult, ai putea sa te prefaci... le spui ce si cum, si incerci sa nu le dai date depsre tine ci despre situatie... ar trebuii, daca nu se prind de "smecherie" sa te directioneze catre un organ abilitat... adica tot unde te-am trimis eu :)).

Yugeen :).

dany a scris pe 30 Iunie 2010, 16:13
cunosc acest sentiment chiar daca sunt barbat si eu am fost hartuit de o femeie si iti spun sincer singura modalitatae de a scapa de obsesia ei pt mine a fost sa devin prieten cu ea si iam vb foarte deschis sa inteleaga scopul meu in viata iar acum suntem prieten fara sa mai fie nevoie sa ma streseze cu faptul de ai oferi un lucru pe care nul simt pentru ea am doua relati si credema ca nu-mi trebuie si a treia asa ca ia sfatul meu cum vrei tu te pop Dany
Sursa: parere

Yugeen :) a scris pe 01 Iulie 2010, 01:14
Dany... tu esti constient/a ce scrii?

Ce garantie dai care sa fie suport pentru afirmatia: "singura modalitatae de a scapa de obsesia ei pt mine a fost sa devin prieten cu ea "?

Eu zic sa o lasi mai usor cu ideile astea... stiu ca ai impresie buna despre tine si te crezi buricul pamantului, dar asta nu-ti da dreptul sa scrii ceea ce scrii in felul in care o faci (teoretic spus, pentru ca practic ai tot dreptul sa o faci, dar esti... penibil/a)!

Daca tu ai fost incapabil/a sa gasesti mai multe solutii asta nu inseamna ca situatia avea o singura solutie, cea pe care ai gasit-o tu, si demonstreaza doar faptul ca esti cam... mai pe scurt, nu prea ai iesit din casa!

Nu vreau sa crezi ca am ceva cu tine... dar fi mai atent/a cum iti exprimi ideile!
Si incearca sa folosesti afirmatiile pretentioase (cum ar fi "singura metoda", "unica cale", etc.) doar atunci cand esti 99% sigur/a ca nu exista dubii!

Ada a scris pe 30 August 2010, 09:46
Dar ce te faci daca cel care hartuieste este ... un politist?

sarah a scris pe 30 August 2010, 09:53
trimite-l la mine!
Raspunde la acesta intrebare Trimite-mi pe mail raspunsurile la aceasta intrebareResponsabilitatea privind informatiile si opiniile exprimate pe site-ul Raspunsuri.rol.ro apartine in exclusivitate utilizatorilor. Rol.ro nu poate fi facuta in niciun fel responsabila pentru continutul acestor mesaje. Continutul acestor mesaje nu reprezinta pozitia ROL.ro in legatura cu informatiile publicate.