ce este un socket? ce este un socket?

Autor: offoffmaimai Data: Miercuri, 20 August 2008 1 Raspunsuri
cine imi poate explica intr-un limbaj al "oamenilor obisnuiti" ce este un socket? in concret, problema mea este urmatoarea: incerc sa ma conectez la un site de jocuri online si nu reusesc..problema nu este de la firewall si nici de la pop-up blocker, pt ca pe alte site-uri de acest gen nu am probleme, dar pe acest site imi apare un mesaj sa verific firewall, pop-up blockerul sau socketii...in concluzie, mie mi-a ramas de verificat doar treaba cu socketii, dar nu stiu ce sunt , am intrat pe niste site-uri sa vad ce inseamna, dar sincer nu inteleg despre ce e vb pt ca se vb doar in termeni specifici...mentionez ca sunt inafara romaniei si firma de net unde sunt abonata are o conexiune f ciudata, am explicat-o eu deja la alta intrebare in aceasta sectiune (probleme cu reteaua?)
Categorii:
 

Raspunsuri:


Geo a scris pe 21 August 2008, 11:21
socket in principiu inseamna "conector". Adica mai pe intelesul tau, priza, stecher, mufa de antena, de internet,soclul de la procesorul pc-ului( socket A,socket 775, socket AM2, etc).Cei de-acolo ti-au recomandat sa verifici conexiunile de la cablu de net( cel mai probabil corectitudinea sertizarii mufei de internet la cablu)
Raspunde la acesta intrebare Trimite-mi pe mail raspunsurile la aceasta intrebareResponsabilitatea privind informatiile si opiniile exprimate pe site-ul Raspunsuri.rol.ro apartine in exclusivitate utilizatorilor. Rol.ro nu poate fi facuta in niciun fel responsabila pentru continutul acestor mesaje. Continutul acestor mesaje nu reprezinta pozitia ROL.ro in legatura cu informatiile publicate.