Actiuni SAFI - FMOA Actiuni SAFI - FMOA

Autor: Gabriel Data: Miercuri, 20 August 2008 2 Raspunsuri
Cu ceva ani in urma am cumparat niste actiuni SAFi care se pare, mai tarziu au fost convertite in actiuni FMOA.
Asi dori sa stiu daca acaceste actiuni mai sunt valabile si ce se mai poate face cu ele?
Categorii:
 

Raspunsuri:


Uxerolf a scris pe 20 August 2008, 12:23
Si eu am si pot sa-ti spun ca acest FMOA este constituit ca fond inchis unde anual se dau ceva dividende. Bineinteles ca aproape fara valoare, cateva zeci de mii de lei vechi anual, sa scoata ochii la investitori. Eu unul nu le-am mai luat de vreo 5 ani, prin posta sau alt mijloc nu ti-i trimit ca sunt prea putini bani si ar costa mai mult comisionul. Ce te sfatuiesc este sa mergi la Libra Bank, ca asta e banca depozitara, sa le arati si sa ceri dividendele de cand le ai si pana in prezent. Cred ca se dau si pe anul trecut. Nu cunosc procedura exacta, insa intreaba la Libra Bank, cred ca se dau dupa o lista anume. Si, te rog spune-mi si mie ce ai reusit, la uxerolf@yahoo.com, eu sunt plecat acum din tara si ti-am spus ce am facut mai inainte. Acum poate ca s-au schimbat unele lucruri.

Ioana Maria Vlas a scris pe 20 August 2008, 18:17
Unitatile de fond FOA (noua denumire a FMOA) pot fi vandute pe Bursa - piata RGBS la un pret execrabil de 2,7 RON cat valorau si in 1998 dar nu te sfatuiesc. In 2006 FOA a schimbat contractul de societate cu unul foarte prost pe baza caruia fondul va face rascumparari in primavara lui 2017. Curand vor fi obligati sa schimbe contractul pe care il gasesti la adresa http://www.bvb.ro/info/Raportari/XFOA/XFOA-Raport%20anual%202006%20(cu%20anexe)S.zip
I.M.V.
Raspunde la acesta intrebare Trimite-mi pe mail raspunsurile la aceasta intrebareResponsabilitatea privind informatiile si opiniile exprimate pe site-ul Raspunsuri.rol.ro apartine in exclusivitate utilizatorilor. Rol.ro nu poate fi facuta in niciun fel responsabila pentru continutul acestor mesaje. Continutul acestor mesaje nu reprezinta pozitia ROL.ro in legatura cu informatiile publicate.