Ajutati-ma!Vreau sa intru in vorba cu un baiat,insa vreau sa fac asta pe messenger,si nu stiu cum.Cu Ajutati-ma!Vreau sa intru in vorba cu un baiat,insa vreau sa fac asta pe messenger,si nu stiu cum.Cu

Autor: mada Data: Luni, 23 August 2010 4 Raspunsuri
cum sa intru cu el in vorba?
Categorii:
 

Raspunsuri:


mada a scris pe 23 August 2010, 12:02
Astept raspunsurile voastre

rebela a scris pe 23 August 2010, 22:26
pai incepe cu salut
ii pui intrebari
si dupa un timp el te va intreba daca vrei sa fii cu el nu prea am id de baietii
Sursa: nimik

cumyntel a scris pe 24 August 2010, 21:38
acelasi lucru l-am patit si eu.. tot incerc sa intru in vorba cu o fata dar nu reusesc sa fac asta,nu stiu ce sa-i spun.
pare aiurea intradevar dar mai bine am vorbi intre noi si ne-am invata unul pe altul ce sa spunem persoanei cu care vrem sa vorbim.ce zici?
cumyntel@yahoo.com

Pt cumyntel a scris pe 25 August 2010, 12:05
Pai da,ai putea incepe prin a-i spune salut,stiu ca e greu pana sa faci asta:))

Vezi daca iti raspunde,iar apoi intreab-o ce face,si gaseste si tu o intrebare,ceva de genu:Cunosti pe baiatu`ala care nu stiu ce face(aici da si tu mai multe informatii despre ea si despre tine ani,etc),sau pune-i niste intrebari la care esti sigur ca are raspuns,sa nu fie intrebari indiscrete,si sa nu fie NUMAI intrebari

Las-o si pe ea sa-ti puna intrebari,asta daca nu va cunoasteti inca.

si de acolo discutia o sa tot infloreasca,insa incearca sa nu fii plictisitor.Mai intreab-o ce muzica asculta,spune-i si tu ce muzica asculti,insa sa nu spui acelasi lucru ca si ea(la muzica ma refer).Cere- hi5 facebooku etc,spune-i ca e dragutza,insa doar atat deocamdata,pt inceput.Mai tinem legatura,mai da inf despre ea si spune-mi cam cew a zis daca ai vb cu ea.TRebuie doar a incerci.
Raspunde la acesta intrebare Trimite-mi pe mail raspunsurile la aceasta intrebareResponsabilitatea privind informatiile si opiniile exprimate pe site-ul Raspunsuri.rol.ro apartine in exclusivitate utilizatorilor. Rol.ro nu poate fi facuta in niciun fel responsabila pentru continutul acestor mesaje. Continutul acestor mesaje nu reprezinta pozitia ROL.ro in legatura cu informatiile publicate.