poti ramane insarcinata daca nu a ejaculat inauntru?  poti ramane insarcinata daca nu a ejaculat inauntru?

Autor: maria Data: Marti, 31 August 2010 5 Raspunsuri
buna! am o intrebare: poti ramane insarcinata daca nu a ejaculat inauntru? adica...in contact cu aerul...spermatozoizii mai "pot face ceva"? va rog sa-mi raspundeti:*
Categorii:
 

Raspunsuri:


Fladya a scris pe 31 August 2010, 19:05
Viata spermatozoizilor este de aproximativ 3 - 5 zile. Spermatozoizii purtatori de cromozomi X (cei care vor face fetite) sunt mai mari ca volum, se misca mai incet dar traiesc mai mult timp, intre 3 - 5 zile. Cei purtatori de cromozomi Y (cei care vor face baietei) sunt mai mici, mai iuti dar traiesc numai 24 - 48 de ore.
Sursa: seximus.ro

kawa a scris pe 31 August 2010, 21:09
mmmda!

depinde cat au stat la aer!

una e sa sta sa fumeze o tigare si alta e sa faca inconjurul planetei si sa aterizeze iar in apropierea cestii tale!!

Vasile a scris pe 31 August 2010, 23:14
La aceeasi intalnire ati avut mai multe contacte sexuale sau numai unul?

madym02 a scris pe 02 Septembrie 2010, 12:44
Chiar asa...este posibil!?

Hefi a scris pe 03 Septembrie 2010, 03:15
hm, sa o luam cu inceputul. lichidul care precede ejacularea poate contine spermatozoizi si atunci exista ceva sanse sa ramai gravida. daca v-ati babardit de mai multe ori, sansele sunt si mai mari :)
Raspunde la acesta intrebare Trimite-mi pe mail raspunsurile la aceasta intrebareResponsabilitatea privind informatiile si opiniile exprimate pe site-ul Raspunsuri.rol.ro apartine in exclusivitate utilizatorilor. Rol.ro nu poate fi facuta in niciun fel responsabila pentru continutul acestor mesaje. Continutul acestor mesaje nu reprezinta pozitia ROL.ro in legatura cu informatiile publicate.