ciclul menstrual ... ciclul menstrual ...

Autor: andrada Data: Sambata, 30 Octombrie 2010 3 Raspunsuri
daca luna trecuta am avut ciclul menstrual in 25 si a durat 6 zile.. luna asta cam in ce data ar trebui sa imi vina???? mentionez ca niciodata nu imi venea in aceeasi data..dar acuma sunt ingrijorata pt ca mi-am inceput si viata sexuala, dar el nu a ejaculat in mine...deci? ce credeti?
Categorii:
 

Raspunsuri:


Anonim a scris pe 30 Octombrie 2010, 15:31
trebuia sa iti vina....inainte cum iti venea?mai devreme sau mai tarziu?

andrada a scris pe 30 Octombrie 2010, 16:32
pai mai tarziu.. deci nu imi venea regulat.. deobicei venea mai tarziu..dar acuma mi-e frica ca nu cumva sa fiu insarcinata.. o prietena de a mea zice ca este normal sa intarzie ciclul,dupa primul act sexual..

sarah a scris pe 30 Octombrie 2010, 21:38
nu este normal sa intarzie dupa primul act sexual,
normal este sa folositi metode contraceptive,la varsta ta prezervativul

ciclul ar trebui sa vina la 28 de zile
daca intarzie de obicei mai asteapta cateva zile dar cel mai bine ar fi sa cumperi un test de sarcina daca nu iti vine saptamana viitoare

sexul nu este chiar o joaca,poate avea urmari destul de periculoase

trebuia sa iti fi venit ciclul de o saptamana
Raspunde la acesta intrebare Trimite-mi pe mail raspunsurile la aceasta intrebareResponsabilitatea privind informatiile si opiniile exprimate pe site-ul Raspunsuri.rol.ro apartine in exclusivitate utilizatorilor. Rol.ro nu poate fi facuta in niciun fel responsabila pentru continutul acestor mesaje. Continutul acestor mesaje nu reprezinta pozitia ROL.ro in legatura cu informatiile publicate.