Cum pot sa transfer memorie din local d in local c? Cum pot sa transfer memorie din local d in local c?

Autor: calltheboss    Data: Miercuri, 09 Februarie 2011 3 Raspunsuri
Vreau sa transfer memorie din calculatorul meu din loacl d in local c.Vreau sa aflu programul.Care este?
Taguri: r e p e d e v a r o g

Categorii:
 

Raspunsuri:


Yugeen :) a scris pe 09 Februarie 2011, 21:03
N-ai cum sa transferi memoria din D:/ in C:/ sau in alta parte!

Daca chiar te "mananca" si vrei sa te "scarpini" --ceea ce nu iti recomand tinand cont de cunostintele tale legate de subiectul in cauza, cunostinte ce tind aparent spre 0--, poti, in cel mai fericit caz, sa reutilizezi spatiul ce este liber... adica sa repartizezi spatiul liber, sa refaci partajarea partitilor.

Asta ce inseamna?
Spre exemplu, daca partitia "D" are 40 Gb dintre care sunt ocupati 30, ramai cu 10 Gb liberi...
10 Gb ii poti aloca partitiei "C"... atat.
Operatia presupune mutarea datelor de pe "D" astfel incat spatiul liber sa ramana intre datele deja scrise pe partitia "C" si datele de pe part. "D".

Ideea care este... daca nu ai grija, poti sa iti iei la revedere de la date... motiv pentru care iti recomand sa lasi pe cineva priceput sa se ocupe de realocarea spatiului.

Dupa cum ziceam, daca "te mananca" si vrei sa "te scarpini", poti incerca sa inveti sa folosesti utilitarul numit "Easeus partition manager/master"... il gasesti (si) prin link-ul de mai jos (la "Sursa").

Succes!

Flavius a scris pe 27 Noiembrie 2013, 18:41
deci eu miam mutat din progame pe local d) si am reusit sa fac spatiu nu stiti cum sa fac ca tot ce fac sa manance din spatiu depe d) ? findca in c am numai 9 gb din care 8,90 sunt ocupati 1,10 gb am numa si nu mai pot folosi internetul la fel de bine deci casi la telefon sa intre pe card doar ca aici la computer sa intre tot ce fac eu pe net si ce instalez pe local d) va rog cat mai rapid raspunsuri!!
Sursa: Ajutor

Ionut a scris pe 17 Noiembrie 2014, 21:57
Descarca easeus de aici http://www.easeus.com/download/epmf-download.html si dai pe free download si dai pe linkul acesta daca vrei sa te uiti cum sa transferi memoria !https://www.youtube.com/watch?v=Doo7QHpOVZ4&feature=youtu.be sper ca ti-am fost de ajutor !
Sursa: asda
Raspunde la acesta intrebare Trimite-mi pe mail raspunsurile la aceasta intrebareResponsabilitatea privind informatiile si opiniile exprimate pe site-ul Raspunsuri.rol.ro apartine in exclusivitate utilizatorilor. Rol.ro nu poate fi facuta in niciun fel responsabila pentru continutul acestor mesaje. Continutul acestor mesaje nu reprezinta pozitia ROL.ro in legatura cu informatiile publicate.