enterococcus spp enterococcus spp

Autor: Anonim Data: Miercuri, 21 Septembrie 2011 3 Raspunsuri
am primit analizelele ptr secretia vaginala,totul este ok cu exceptia acestui enterococcus sp..ce este mai exact,de ce apare,cum se trateaza?abia sapt viitoare am programare la gineco si nu pot sta linistita pana atunci:(
Categorii:
 

Raspunsuri:


Matei a scris pe 22 Septembrie 2011, 06:18
Este o infectie urinara, pentru care exista tratament.

cosmo a scris pe 24 Septembrie 2011, 08:55
Se face urocultura si daca mai apare infectia se poate face un autovaccin la Institutul Cantacuzino, recomandat ar fi sa faceti urocultura tot acolo .Va doresc multa sanatate.

alex a scris pe 16 Decembrie 2011, 20:37
NU STIU DACA EXISTA AUTOVACCIN PENTRU ENTEROCOCUS SPP.AM FOST EU PERSONAL LA CANTACUZINO SI MIAU ZIS DE ACOLO CA NU EXISTA VACCIN PENTRU ACEASTA BACTERIE .eu ma chinu cu gunoiul asta de bacterie de vreo 2 ani si nu reusesc sa scap de ea.
Raspunde la acesta intrebare Trimite-mi pe mail raspunsurile la aceasta intrebareResponsabilitatea privind informatiile si opiniile exprimate pe site-ul Raspunsuri.rol.ro apartine in exclusivitate utilizatorilor. Rol.ro nu poate fi facuta in niciun fel responsabila pentru continutul acestor mesaje. Continutul acestor mesaje nu reprezinta pozitia ROL.ro in legatura cu informatiile publicate.