cat costa 1 kw curent electric? cat costa 1 kw curent electric?

Autor: mihaela babonea Data: Joi, 29 Septembrie 2011 3 Raspunsuri
as dorii in pretul in lei vechi pentru persoana fizica cu tva
Categorii:
 

Raspunsuri:


Matei a scris pe 30 Septembrie 2011, 07:30
Pretul curentului electric poate fi diferit, functie de cine il produce si prin ce metode, cine il distribuie si in ce categorie este incadrat, tipul de distribuitor final (hotel, camin, proprietar, contract direct), localitate, etc.

Daca doresti pretul la furnizor, cel mai direct vezi pe o factura.

In schimb "persoana fizica cu tva" imi pare straniu, tinand cont ca, pana in prezent, doar pentru activitatea persoanelor juridice se plateste TVA (diferentiat) ! Poate, prin asta, le dai o sugestie guvernantilor, de a institui un TVA pentru existenta pesoanelor fizice...

:)

Matei a scris pe 30 Septembrie 2011, 07:48
Pentru aproximare, vezi mai jos, in RON ; este vre-o problema sa ii schimbi in "lei vechi" ?

Constantin a scris pe 23 Ianuarie 2015, 16:14
Pretul pe kilowatt difera in functie de furnizor. Exemplu: Eon Moldova are pretul de 0.22813 sau Enel Muntenia Sud de 0,23849 lei. La aceste preturi se adauga alte suprataxe si impozite rezultand o factura pe care nu stie nimeni sa o citeasca!

Dar stiati ca schimband furnizorul de energie electrica putem beneficia de un pret mult mai mic, fix care nu va mai creste, ci din contra va putea scadea? Da! Este posibil prin http://www.reformaenergiei.ro/inregistrare/?ref=18854 Mai multe detalii gasiti aici: http://paginadefolos.blogspot.ro/2015/01/reforma-energiei-energaz-schimband.html

Mai mult, puteti castigain fiecare luna un procent prin promovarea ofertei.
Raspunde la acesta intrebare Trimite-mi pe mail raspunsurile la aceasta intrebareResponsabilitatea privind informatiile si opiniile exprimate pe site-ul Raspunsuri.rol.ro apartine in exclusivitate utilizatorilor. Rol.ro nu poate fi facuta in niciun fel responsabila pentru continutul acestor mesaje. Continutul acestor mesaje nu reprezinta pozitia ROL.ro in legatura cu informatiile publicate.