cum sa fac sa slabesc? 







cum sa fac sa slabesc?

Autor: andra Data: Duminica;, 15 Ianuarie 2012 3 Raspunsuri
de ceva timp ma macina aceasta problema am 1|67 inaltime si 72 kg.e mult?mie mi se pare ca da .pe unde merg vad numai fete slabe si arata bine (nu toate uscaturile)si sunt invidioasa .am incercat cu pastile de slabit .am dat jos 1kg 2 dar leam pus la loc .vreau sa mentionez ca am un copil deja dupa o nastere am auzit ca e cam greu sa mai ajungi la greutatea care vrei.nici inainte nu eram vreo slabanoaga dar totusi as vrea sa arat in continuare bine pentru mine in primul rand.cred ca vreo 5|6 kg sunt suficiente daca scap de ele dar cum?problema e ca imi place sa mananc dulce zilnic si fumez.iar cu mancarea mai putin .
Taguri: eu

Categorii:
 

Raspunsuri:


Dr.Online a scris pe 15 Ianuarie 2012, 21:42
Buna ziua.
Acest diagnostic se poate trata foarte usor si pe cale naturala.
Contactati medicul la adresa www.terapienaturista.freewb.ro
prin formularul contact,sau la adresa de e-mail comenzimed@clicknet.ro

kawa a scris pe 15 Ianuarie 2012, 23:44
hmmmmm!


problema clasica a tuturor grasilor: nu se gesesc hapuri sa slabesc si eu , da` mancand k hipopotamul mai departe?

da`tu sa continui sa mananci dulciuri si candva, cand ti-o place si tie un tip bine care-ti da cu flit - vei pricepe cum devine cazul!

numai ca de regula,atunci va fii prea tarziu!!

nelu a scris pe 29 Octombrie 2013, 18:54
Se poate!!!!! Eu am avut 145 kg, mari probleme de sanatate din aceasta cauza. Greutatea mea optima este de 100 kg. Deci 45 kg in plus. Acum am 115 kg si voi continua sa scad, pana la 100. Am uitat sa spun: sunt fost sportiv, am 2 m inaltime, m-am lasat de fumat, de sport....etc....
Am rezolvat o serie intreaga de probleme de sanatate prin scaparea a 30 kg. Abia astept sa ajung la greutatea normala. am uitat sa spun ca am ajuns la rezultatul acesta in 7 luni.
Conditia principala : sa-ti doresti acest lucru!!!!
Daca edsti hotarata, da-mi un mail: iuibar@yahoo.com . Nelu.
Raspunde la acesta intrebare Trimite-mi pe mail raspunsurile la aceasta intrebare















Responsabilitatea privind informatiile si opiniile exprimate pe site-ul Raspunsuri.rol.ro apartine in exclusivitate utilizatorilor. Rol.ro nu poate fi facuta in niciun fel responsabila pentru continutul acestor mesaje. Continutul acestor mesaje nu reprezinta pozitia ROL.ro in legatura cu informatiile publicate.