scurgeri maroni? scurgeri maroni?

Autor: ionela Data: Marti, 24 Ianuarie 2012 7 Raspunsuri
am avut ciclu menstrual acum o saptamana sa terminat si de atunci am o scurgere maronie cu chegulete de sange si nustiu de ce eu eau anti conceptionale ma doare burta ce sa fie?
Categorii:
 

Raspunsuri:


Anonim a scris pe 24 Ianuarie 2012, 16:14
huuuuooo mizeriilor....huuuuuoooo

We see U a scris pe 24 Ianuarie 2012, 17:33
Viermilor...


Cerberus a scris pe 26 Ianuarie 2012, 14:27
Pai ce ar putea fi....
Hmmm daca era un lichid vascos asa si maroniu, ar fi putu fi mintea ta care ti s-a scurs in chiloti.

turica a scris pe 28 Ianuarie 2012, 14:15
daca te interesezi vei afla ca anticonceptionalele au rol de a elimina si nicidecum a opri fecundatia asa ca e posibil sa fi avut un avort dar totusi consulta medicul.

pepi a scris pe 29 Ianuarie 2012, 23:10
Daca iei anticonceptionale, le iei cu scopul de a nu avea o sarcina sau ti le-a recomandat medicul pentru echilibrare hormonala?

Daca le iei pentru a preveni o sarcina, atunci cand ai avut ultimul contact sexual? Ca daca nu ai avut contact sexual si nu ti-ai eliberat hormonii prin orgams, acestia s-au adunat si s-au eliberat ca sunt in plus. Deci este o scurgere hormonala! Si este normal sa fie, daca nu iti elimini hormonii altfel ca de exemplu prin orgasm sau menstruatie. De cand ti s-a terminat menstruatie tu ai mai tot luat pilulele, adica te-ai incarcat cu hormoni si poate au fost in cantitate mare si contact sexual nu ai avut de atunci.
Sursa: pepi

Cerberus a scris pe 30 Ianuarie 2012, 00:13
@ turica+pepi

Si cand ti se strang asa prea multi hormoni iti iese fum pe urechi si ti se umfla capul......foaie verde branza-n punga, ce-ti mai pute !!.....capul =)))
Sursa: glume....SECI :))
Raspunde la acesta intrebare Trimite-mi pe mail raspunsurile la aceasta intrebareResponsabilitatea privind informatiile si opiniile exprimate pe site-ul Raspunsuri.rol.ro apartine in exclusivitate utilizatorilor. Rol.ro nu poate fi facuta in niciun fel responsabila pentru continutul acestor mesaje. Continutul acestor mesaje nu reprezinta pozitia ROL.ro in legatura cu informatiile publicate.