ce trebuie sa fac sa aduc persoana iubita inapoi la mine?? ce trebuie sa fac sa aduc persoana iubita inapoi la mine??

Autor: marian-daniel Data: Duminica;, 26 Februarie 2012 7 Raspunsuri
am fost 5 ani impreuna...a fost singura relatie serioasa a amandurora...ne-am iubit mult si am facut multe lucruri impreuna...dar ea,s-a indragostit de alt baiat de la ea din clasa,care dupa parerea mea,nu se potrivesc deloc...va rog mult spuneti-mi si mie cam ce ar trebui sa fac sa o aduc inapoi pt ca o iubesc foarte mult si mi-e greu fara ea..
Categorii:
 

Raspunsuri:


Cerberus a scris pe 26 Februarie 2012, 13:35
Daca nu vrea....e treaba ei dar iti este mai bine asa tie.
Pai ce fel te-a iubit fata asta ?
A stat cu tine si dupa asa fara motiv s-a dus fleandura dupa altul.....
Las-o sa umble fleandura pe unde si cu cine o vrea.

Matei a scris pe 26 Februarie 2012, 20:10
Leag-o si da-i de ales : ori ii umfli ochii, ori burta !

Si daca nici dupa asta nu isi baga mintile-n cap sa aprecieze ce bomboana de baiat esti, las-o in plata Domnului, ca doar nu o sa devii o bestie si un infractor din cauza ei !...

:)

Cerberus a scris pe 26 Februarie 2012, 21:33
Frumos spus Matei.

andreea90 a scris pe 27 Februarie 2012, 16:03
,,DRAGOSTE CU FORTA NU SE FACE''..inteleg ca o iubesti si e de admirat si inteles ca inca simti ceva pt ea din moment ce ea te-a parasit pt alt baiat..eu una in locul tau asi lasa timpul sa treaca pt ca doar el iti vindeca sufletul,nu ajunge sa vrei doar tu sa fi din nou cu ea ci si invers,daca ea nu te mai iubeste de ce nu incerci sa iti cauti si tu o alta iubita?stiu ca nu e usor dar ea nu merita iubirea ta duce ce a aruncat-o la gunoi pt alt baiat.

ala a scris pe 01 Martie 2012, 14:36
In nici intr-un caz nu te injosi, nu te milogi...nu vei face decat sa amani inevitabilul in cel mai bun caz. Fara respect si admiratie, o femeie nu va fi niciodata cu aderat a ta si cum intr-un oarecare moment apare unu mai cu motz, te-ai dus!
Asadar prietene, e momentul sa faci niste chestii tari, sa te ridici la adevaratul tau potential si sa-i arati ca esti peste orice crede ea acum despre tine.
rezultate f bune la scoala, mers pe munti - aventura, iesi in oras cu cel putin o tipa atragatoare
daca ea afla (discret!!!) despre tine, ai sanse foarte mari sa se intoarca in genunchi chiar la tine. In momentul ala, fii sigur ca stabilesti niste reguli noi ale relatiei si dupaia tine-o tu putin in sah.
Ia-o asa, daca merge, atunci o obtii inpoi, daca nu, atunci oricum ai urcat o treapta si te descurci tu.

anonum a scris pe 20 Noiembrie 2012, 16:33
Nu esti singurul caruia i sa intamplat asa ceva,dar parerea mea e sa lasi timpul sa decida daca o sa mai fiti sau nu impreuna!

Anonim a scris pe 20 Noiembrie 2012, 16:35
:)
Raspunde la acesta intrebare Trimite-mi pe mail raspunsurile la aceasta intrebareResponsabilitatea privind informatiile si opiniile exprimate pe site-ul Raspunsuri.rol.ro apartine in exclusivitate utilizatorilor. Rol.ro nu poate fi facuta in niciun fel responsabila pentru continutul acestor mesaje. Continutul acestor mesaje nu reprezinta pozitia ROL.ro in legatura cu informatiile publicate.