Efecte adverse Escapelle Efecte adverse Escapelle

Autor: Catalin Data: Duminica;, 26 Februarie 2012 0 Raspunsuri
Buna ziua. As avea cateva intrebari. La inceputul lui octombrie s-a intamplat sa se rupa un prezervativ in timp ce faceam sex cu prietena mea. Prezervativul s-a rupt in timpul partidei, nu am ejaculat inauntru, din cauza fricii ei, a doua zii am luat pastila (Escapelle). Ciclul i s-a dereglat (insa totusi e regulat: odata cu 4 zile mai repede, odata cu una mai tarziu, succesiv) si cam atat, fara alte efecte. 31 ianuarie 2012, din nou, inevitabilul s-a produs. De data asta s-a rupt chiar la final, si am ejaculat in ea. M-am imbracat repede si am mers la farmacie, cea de la farmacie mi-a zis (dupa 20 min de la actul sexual) ca se poate lua si atunci dupa 4 luni, avem sanse mari sa scape, insa tot repeta faptul ca sa nu mai ia pastila timp de 1 an. Eu vreau acum sa aflu, sincer, cat de mari sunt sansele ca ea sa ramana. Cat de eficienta e pasila? Am administrat-o la 30 min dupa actul sexual.
Au trecut aproape 4 saptamani de la pastila, la fix 7 ile dupa pastila, a avut acea sangerare care a tinut ~5 zile si a fost destul de abundenta.
La fix 3 saptamani dupa pastila, am facut un test de sarcina - negativ.
Insaa.. de cateva zile se plange ca are greturi/varsaturi uneori, dureri de cap, tensiune in sani...

La 3 saptamani de la luarea pastilei am facut un test de sarcina care a iesit negativ.

Intre 1 si 5 ar fii normal sa ii vina menstruatia. Sunt foarte speriat si as vrea sa scap de griji, sa stiu ca nu o sa fiu tatic.

Mentionez ca in aceste 4 saptamani de la pastila si pana acum, ea a avut rubeola.

Cat tin efectele negative ale pastilei?
Categorii:
 Responsabilitatea privind informatiile si opiniile exprimate pe site-ul Raspunsuri.rol.ro apartine in exclusivitate utilizatorilor. Rol.ro nu poate fi facuta in niciun fel responsabila pentru continutul acestor mesaje. Continutul acestor mesaje nu reprezinta pozitia ROL.ro in legatura cu informatiile publicate.