sexul foarte des poate dauna? sexul foarte des poate dauna?

Autor: florry Data: Vineri, 22 August 2008 6 Raspunsuri
eu si prietenul meu ne iubim foarte mult....si facem dragoste foarte des...uneori chiar si de 4-5 ori pe zi...oricum nu trece o zi fara sa nu facem dragoste. poate avem si mult timp liber..daca am fi mai ocupati am fi mai obositi..oricum nu putem sta unul langa altul si sa nu ne iubim. poate fi daunator asta?
Categorii:
 

Raspunsuri:


Mari a scris pe 22 August 2008, 18:44
din cate stiu eu nu dauneaza sex-ul fizic, dar psihic da. nu este foarte normal sa ai orgasm de 4-5 ori pe zi..in cazul in care nu se intampla lucrul acesta de fiecare data este ok...tineti-o tot asa

kawa a scris pe 22 August 2008, 22:23
2 care sufera de nimfomanie si care se si intalnesc ,,din intamplare,,- suna frumos dar e prea cusuta cu ata alba. povestiti asta unor copilasi de 10-12 ani / ei va vor crede si va vor admira-cum de fapt va doriti:-) in ce priveste intrebarea in sine-nu dauneaza nimanui

Anonim a scris pe 23 August 2008, 06:38
dc ati fi mai ocupati nu ati face dp mine nu cred ca poate fi daunator mai ales ca va iubiti si santeti impreuna
Sursa: sex

o mama a scris pe 23 August 2008, 16:12
Nu,sigur ca nu.Mari,unde ai citit ca dauneaza psihic????

gabriela a scris pe 25 August 2008, 15:43
inseamna ca aveti o viata sexuala foarte buna...dar sa nu exagerati..adica e destul cat faceti:))

Mari a scris pe 25 August 2008, 18:42
o mama ca sa-ti raspund la intrebare afla ca nu sunt prima persoana care afirma acest lucru. Am auzit un medic sexolog la o emisiune in direct care raspundea tocmai acestei intrebari. Deci am specificat si anume acest lucru dauneaza psihic numai in cazul in care chiar are orgasm de 5-6 ori pe zi. Nu vorbeam daca nu as fi auzit cu urechile mele acest lucru.
Raspunde la acesta intrebare Trimite-mi pe mail raspunsurile la aceasta intrebareResponsabilitatea privind informatiile si opiniile exprimate pe site-ul Raspunsuri.rol.ro apartine in exclusivitate utilizatorilor. Rol.ro nu poate fi facuta in niciun fel responsabila pentru continutul acestor mesaje. Continutul acestor mesaje nu reprezinta pozitia ROL.ro in legatura cu informatiile publicate.