Cum imi dau seama daca ma inseala? Cum imi dau seama daca ma inseala?

Autor: Anonim Data: Luni, 28 Mai 2012 5 Raspunsuri
Sunt cu un baiat de o luna si nu zic ca nu am incredere in el dar cel mai bn e sa fiu precauta... Nu ne vedem zilnic deoarece stam departe unul de celalalt insa tin mult la el si as vrea sa stiu cum as putea sa imi dau seama cand el ma inseala(asta daca o s.o faca vrodata)
Categorii:
 

Raspunsuri:


Matei a scris pe 29 Mai 2012, 06:17
Prin al saselea sim !...

:)

Matei a scris pe 29 Mai 2012, 06:20
Adica, la alegere, sau combinata : ori "simt", ori "SIM" (cartea telefonului sau mobil !)...

:)

(-:-) a scris pe 29 Mai 2012, 19:02
Sunt mai mult metode prin care poti face asta...

Uite una dintre ele: din momentul in care il cunosti mai bine, vei sti ce anume ii place la o femeie/fata. Pasul urmator ar fi sa iti pui imaginatia la contributie si sa incerci sa il "cuceresti" postand intr-o astfel de persoana (evident, alta decat tine), desigur, virtual/online vorbind. :P

Cum iti dai seama?
Nu exista nici o garantie prin metoda de mai sus dar ea se bazeaza pe faptul ca sunt foarte putini oameni/barbati/baieti care inseala doar cu gandul (asta insemnand ca daca vor avea ocazia o vor face si la modul practic, "palpabil"). Barbatii de obicei sunt practici.

In rest, cu timpul (asta in masura in care o sa comunicati si o sa va cunoasteti in timpul respectiv :P) vei ajunge sa stii daca isi pune in aplicare gandurile sau nu... iar daca si le pune... there you have it. :)

Sa fii iubita! :)

staff a scris pe 31 Mai 2012, 21:23
Aproape intotdeauna primul semn al infidelitatii este indiferenta, comportamentul rece al partenerului fata de tine.
Nu este general valabil. Acest comportament distant poate avea multe nuante.
Cand e cu tine si iti e fidel, el este centrat 100% pe tine si pe relatia voastra. Daca el te inseala, acea atentie va fi divizata si asta se simte. Mai ales femeile sunt foarte sensibile la asta.
Daca ai vreo suspiciune, intreaba-l intr-un cadru intim si cere-i sa fie sincer. Fi atenta la ce simti in momentul in care el iti va raspunde si vei avea raspunsul indiferent de ce va spune el in cuvinte!
Succes si sa ai parte de multa dragoste!

staff3006@yahoo.com
Sursa: staff

Anonim a scris pe 05 Iunie 2012, 17:41
Cel mai sigur este sa te faci dorita...Prinzi mai multe muste cu miere decat cu otet. Adica ii arati ca esti inteligenta si frumoasa, ca vrei sa ai o relatie cu el dar nu oricum, ci el respectandu-te, purdandu-se frumos si educat. Deasemenea, arata-i ca-i apreciezi ambitia si intelectul, nu ghiolbanismul sau golaniile.
Ori de cate ori calca stramb, cu o afirmatie, o parere, o lauda, ardei-o scurt si la obiect inapoi, fara a avea discutii pe tema asta (ex: "Eu consider bla-bla pentru ca asa m-au educat parintii. Punct. Ce frumoasa-i vremea.").
Nu in ultimul rand, asigura-ti mereu spatele. Adica, in relatii fii totusi indepedenta (financiar, cu scoala/munca, transport, cercul tau de prieteni, pana si idei/hobby-uri). Fii pregatita oricand si pentru o situatie nasoala. Ce faci daca aflii ca te-a inselat? Ce faci daca plecati la studii in alte orase?
Raspunde la acesta intrebare Trimite-mi pe mail raspunsurile la aceasta intrebareResponsabilitatea privind informatiile si opiniile exprimate pe site-ul Raspunsuri.rol.ro apartine in exclusivitate utilizatorilor. Rol.ro nu poate fi facuta in niciun fel responsabila pentru continutul acestor mesaje. Continutul acestor mesaje nu reprezinta pozitia ROL.ro in legatura cu informatiile publicate.