dece nu pot vedea videoclipuri? dece nu pot vedea videoclipuri?

Autor: Luiza Data: Marti, 29 Mai 2012 2 Raspunsuri
videoclipurile le pot vedea doar dupa ce le downloadez,dac incerc sa vad un videoclip de pe youtube se opreste incarcarea si calculatorul se restarteaza singur,primesc un mesaj de informare in care mi-se explica locul "intrusilor"dar nu dau de ei.pana acum am putut vedea dar nu st ce s-a schimbat.Nu stiu sa resetez calculatorul si nu am nici materialele necesare deoarece nu st care sunt.in urma cu ~20-30 zile am reusit sa cot o pata din coltul stang (sus) al monitorului de ~5cm iar aceasta este diminuata dar inca exista si mai presus de atat este si pe aceeasi parte dar jos o pata de mai putin de 1 cm iar taskbar este plin de dungi albe in care se reflecta fisierele accesate.Va rog frumos sa imi raspundeti cat de rapid posibil iar raspunsurile sa fie pe intelesul tututror.Va multumesc anticipat

Categorii:
 

Raspunsuri:


Matei a scris pe 29 Mai 2012, 21:04
Ceea ce scrii imi pare amestecat si necursiv : ce legatura crezi ca poate fi in imposibilitatea de a viziona videoclipuri (sub ce format ?) in direct, restartarea calculatorului, un mesaj despre intrusi , pete pe monitor ( scoase cum ?) etc. ?

Ceea ce descrii pare un sir de defecte (mai mult sau mai putin aleatoare), generate de componente si motive diferite, fara o legatura directa, una cu cealalta.

Poate ca o privire directa a unui specialist, ar putea face mai mult decat o parere, pe nevazute

(-:-) a scris pe 29 Mai 2012, 21:58
1) Incearca sa iti instalezi ultima versiune de Adobe Flash Player si ultima versiune de browser de internet (Firefox, Chrome, Opera, Safari, IExplorer, etc.).

2) Ai grija ca pe partitia pe care ai instalat sistemul de operare (probabil Windows-ul) sa ai 7-10% spatiu liber, "free"!

3) Scoate din "StartUp" tot ceea ce nu folosesti in mod uzual.
Du-te in "Start -> Run" si acolo scrie "msconfig" dupa care da "Enter/OK -> Startup" iar acolo debifeaza tot ceea ce nu folosesti in mod frecvent si stii ca sistemul de operare nu are nevoie pentru a se incarca in mod normal.
Dupa ce ai facut asta da-i "OK/Apply -> Restart".
In functie de mai multe lucruri, in afara de asta este posibil sa ai nevoie de mai multa memorie RAM.

4) Si pe mine m-ai lasat in "aer" la partea cu intrusii... :)
Poate doresti sa reformulezi?!

5) Daca mai sus ai impresia ca am scris limbi straine, urmeaza sfatul lui Matei si apeleaza la cineva care poate verifica computerul!
Legat de asta, in ce oras locuiesti (poate esti prin apropierea mea, caz in care pot sa te ajut)?

Cu bine! :)
Raspunde la acesta intrebare Trimite-mi pe mail raspunsurile la aceasta intrebareResponsabilitatea privind informatiile si opiniile exprimate pe site-ul Raspunsuri.rol.ro apartine in exclusivitate utilizatorilor. Rol.ro nu poate fi facuta in niciun fel responsabila pentru continutul acestor mesaje. Continutul acestor mesaje nu reprezinta pozitia ROL.ro in legatura cu informatiile publicate.