citostatice citostatice

Autor: doina badoi Data: Vineri, 22 August 2008 5 Raspunsuri
dece dupa ce faci citostatice iti cade parul,nu s-ar putea evita asta.

va multumesc
Categorii:
 

Raspunsuri:


kores a scris pe 23 August 2008, 13:24
Intr-adevar este un lucru neplacut,caderea parului,dar nu se intampla de la toate citostaticele.Nu se poate face nimic,dar te sigur ca dupa tratament,parul care creste este foarte des,sanatos si nu in ultimul rand cret.Este traumatizant dar gasesti o varietate de peruci,tunsori si culori,care iti pot schimba ifatisarea.

Anonim a scris pe 23 August 2008, 17:05
Pentru ca sunt foarte toxice si distrug si celulele sanatoase nu numai pe cele bolnave.Partea buna este ca dupa intreruperea tratamentului parul creste.Din pacate sunt foarte putine persoane care raman cu par in timpul acestui tratament.

kati a scris pe 24 August 2008, 09:01
nu de la toate citostaticele cade parul. Nu se poate evita pentru ca anumite citostatice sunt ata de puternice (senzatii d greata, oboseala, indispozitie, ) ataca si globulele sanguine, care ajung in tot corpul.Nu te necaji, parul creste din nou si inca mai frumos. des si poate cret. Sanatate
Sursa: email

eu am facut citostatice..si spre norocul meu nu mi'a cazt de tot..aveam parul lung..j ce masura ce inaintam cu tratamentul devea tot mai aspru..cadea enorm de mult j a trebuit sa'l scurtez..acum am terminat..si a inceput sa creask..dar are un aspect foarte urat..nu jtiu cu ce pot sa'l mai ajut..vitamine nu pot sa iau..deci ce mai ramane de fakt?:(

cita a scris pe 07 Aprilie 2014, 13:49
solitia in acest caz - spuneai ca parut are aspect urat - este sa apelezi la o tunsoare ultramoderna, cu parul foarte scurt.
Eu m-am tuns f scurt si, pana s-a refacut intreg volumul, am apelat la saluri puse pe cap in fel si chip, asortate cu tinuta, ca sa parez un pic aspectul de boala!
Raspunde la acesta intrebare Trimite-mi pe mail raspunsurile la aceasta intrebareResponsabilitatea privind informatiile si opiniile exprimate pe site-ul Raspunsuri.rol.ro apartine in exclusivitate utilizatorilor. Rol.ro nu poate fi facuta in niciun fel responsabila pentru continutul acestor mesaje. Continutul acestor mesaje nu reprezinta pozitia ROL.ro in legatura cu informatiile publicate.