cum sa ma razbun?? cum sa ma razbun??

Autor: Anonim Data: Miercuri, 27 Iunie 2012 9 Raspunsuri
Buna....sa va zic "povestea mea " pe scurt......acum 3 ani am avut o relatie cu un baiat.....primul din viata mea....care a fost frumoasa timp de un an jumate.in timpul relatie m-a inselat,l-am iertat iar la final despartindu-ne din cauza parintilor lui care nu erau de acord cu mine...in fine ne-am despartit .Timp de cateva luni nu am mai vorbit dupa care am inceput iar sa vb...el avand mai multe relatii....am acceptat sa ne intalnim ...devenind amanta lui.....de un an si ceva are o realtie cu o alta fata,eu fiind amanta...de 3 ani sunt amanta lui,neavand o alta realtie in tot acest timp....pana acum nu i-am facut niciun rau pt k tin f mult la el(din contra o dat o gramada de cadouri scumpe) dar incep sa ma satur de aceasta situatie si nu stiu ce as putea sa fac sa ma razbun intr-un fel....
Categorii:
 

Raspunsuri:


Anonim a scris pe 27 Iunie 2012, 08:29
De ce vrei sa te razbuni?Crezi ca te-ar ajuta cu ceva?
Daca te-ai saturat de situatia in care esti,lasa-l,nu te mai intalni cu el si vezi-ti de viata ta!
Nu e vina lui ca tu accepti sa fii amanta lui si doar atat.

Matei a scris pe 27 Iunie 2012, 09:11
Fa-i un copil .. negru !

:)

Fire a scris pe 27 Iunie 2012, 13:48
Cea mai mare razbunare ar fi sa-l parasesti. Il va soca, ptr ca nu se va astepta la asa ceva.

(^:^) a scris pe 27 Iunie 2012, 14:49
Desi zici ca tii foarte mult la el "spui" ca te-ai saturat (dar nu de el ci de situatie) si ai vrea sa te razbuni intr-un fel...

Acum eu ma intreb daca pe el vrei sa te razbuni sau pe situatie, situatie la care ai contribuit si tu de buna voie si presupun ca nici nu ai fost silita de catre nimeni sa o faci...

Asa, ca fapt divers, se spune ca "razbunarea e arma prostului"...
Personal, nu vad ce ai avea de castigat daca te-ai razbuna intr-un alt fel decat cel sugerat de Fire... fel care practic nici nu inseamna razbunare. :)

Daca vrei, cea mai "dulce razbunare" este tocmai sa-i arati ca desi poate ar merita sa te razbuni pe el (si nu zic ca ar merita-o din moment ce tu i-ai acceptat anumite greseli) nu o vei face.
Metaforic vorbind, e o vorba apropo de asta (mai ales daca nu interpretezi textul ca atare)... "cand cineva iti da o palma peste un obraz, intoarce si celalalt obraz" (Iisus) .
Desigur, e si opusul medaliei: "cand ai primit o palma, da in apoi 4, nu conteaza obrazul" (Chateaubriand) :)...

Cel mai bun lucru pe care l-ai putea face cred ca ar fi sa iti gasesti pe cineva pe care sa il pretuiesti si care sa te pretuiasca la randul lui... sau ei (:P -just joking-). :)

Cerberus a scris pe 27 Iunie 2012, 19:02
Sugiestia lui Matei ar fi buna, dar nu cred ca doar un singur copil ar fi deajuns, fa-i si tu 2, 3, 4 sau de ce nu si 5 unul negru, unul rosu, unul galben, unul alb si altul mulatru, dupa care ii prezinti familia cu zambetul pe buze ;).

In rest razbunare placuta daca consideri ca ai de ce.

Poate ti-ai pierdut si bani din cauza lui, situatie in care ar fi mai bine sa vorbesti cu un recupeator (putem sa facem asta in particular) cu toate ca spui ca el a fost cel cu cadourile scumpe, respectiv banii.

Cerberus a scris pe 28 Iunie 2012, 00:05
Descreierel (sau mai bine spus obsedat-o) te stii tu cine, ti-a placut melodia ?

Transmite-i si prietenului tau cu toata caldura.........sa sa va relaxati impreuna, decat sa faceti........ alte prostii.

Cerberus a scris pe 28 Iunie 2012, 14:57
Tu spui ca i-ai zis si ai incercat sa tii de el. Si el stia ca il iubesti dupa cum zici si dupa cum zici ca i-ai zis si lui si el stia ce iti face, si el tot te-a inselat si te-a respins cu nesimtire.
Daca nu minti.Soarta poate sa fie cea mai crunta razbunare.

ionela ilie a scris pe 03 Iulie 2012, 08:18
Aproape aceeasi situatie am avut-o si eu !Eu zic sa nu te razbuni ca nu rezolvi nimik ,eu zic sa-l lasi in pace si sa gasesti pe altul!stiu ca e greu pt ca tu inca ti la el!iamm mai zis aceasi situatie o am si eu!

Anonim a scris pe 05 Iulie 2012, 00:02
si ce faci???cum procedezi ionela ilie??
Raspunde la acesta intrebare Trimite-mi pe mail raspunsurile la aceasta intrebareResponsabilitatea privind informatiile si opiniile exprimate pe site-ul Raspunsuri.rol.ro apartine in exclusivitate utilizatorilor. Rol.ro nu poate fi facuta in niciun fel responsabila pentru continutul acestor mesaje. Continutul acestor mesaje nu reprezinta pozitia ROL.ro in legatura cu informatiile publicate.