e pacat? e pacat?

Autor: Ana Data: Sambata, 03 Noiembrie 2012 6 Raspunsuri
daca sotul meu nu mai poate....iar eu sunt inca vie suta la suta, e pacat sa intru intr o relatie extraconjugala? ce spune religia crestina? dar medicina? ce solutie pot adopta?
nu mi aduceti ca solutie divortul, pt ca nu as face asta nci in ruptul capului, nu am alte motive, am copiii mari, am un serviciu unde sunt cineva....
multumesc!
Categorii:
 

Raspunsuri:


O fata a scris pe 06 Noiembrie 2012, 14:01
Cred ca sunt atat de discutabile chestiunile astea.. E pacat sa iti inseli sotul pentru care ai jurat ca il cinstesti, etc. Pe de alta parte, casnicia este un contract prin care si el isi ia angajamentul sa te faca fericita (pe toate planurile), si si biblia zice ca sotii trebuie sa se bucure de trupul celuilalt, si sa nu se priveze unul pe altul de aceasta, pentru ca atunci, cel in lipsa.. isi cauta lipsa in alta parte. Sincer nu stiu daca eu as putea da un raspuns, si cred ca e f greu sa te afli intr-o asemenea situatie. Te gandesti ca nu ai face lucrul asta din devotament pentru el, dar pe de alta parte.. tu esti vie.. si ai nevoi. Si si faptul ca el nu te satisface pe tine e pacat.. Cred ca intrebarea ta nu trebuie sa se axeze pe " e pacat"... Cred ca mai devreme sau mai tarziu, iti vei gasi singura raspunsul. Si multa putere sa poti accepta acel raspuns!

Maicuta Ioana a scris pe 07 Noiembrie 2012, 00:41
Te cred maica nu poti sa iubesti asa pur si simplu cu inima pe cine simti ca la varsta noastra daca nu are nici bani sa iti cumpere furazolidoane si proteze noi nici macar cinele romantice nu poti sa le iei inainte sa treci la sex.

Maicuta Ioana a scris pe 07 Noiembrie 2012, 00:48
Da lasa ca si dragostea e trecatoare lasa lasa ca se uita totul pe lume'ailalta.

Cristian a scris pe 15 Noiembrie 2012, 10:08
Stimata doamna,daca mai sinteti inca "vie" cum spuneti,urmati-va instinctul si lasati religia pe seama popilor.Viata este scurta si sint alte pacate mai mari decit reletia extraconjugala.Cred ca om fara de pacat nu exista.Mai este o vorba prin popor care spune ca "Femeia adevarata trebuie sa-si tina si casa si amantul"In epoca moderna in care traim bolile de prostata si ipotenta s-au inmultit considerabil datorita stresului.Probabil ca si femeile sint afectate itr-un fel .

Va doresc succes in continuare!

Dracu a scris pe 18 Noiembrie 2012, 20:05
@ Critian

Pai nu poti sa le ai pe toate pasarel, ori la bal ori la scandal, pacate mari, pacate mici, ce conteaza acuma.

limas a scris pe 20 Noiembrie 2012, 18:57
Soul tau nu are degete, buze, si limba cu care sa te aduca la placere? daca are aceste mijloace e o chestiune doar de bunavointa si de dragoste. Si dragostea este mai mult decat sexul. Daca iti pui problema ca e pacat daca ai relatii cu altul inseamna ca nu exista o relatie de dragoste cu sotul tau ci doar una de cautare a placerii: nu mai este sexul cum a fost... trec la altul unde gasesc placerea. Este evident ca este pacat. Iar daca luam in considerare doar viata asta nimic nu are sens si morala. Daca credem in Dumnezeu exista iubire si exista principii. Mai sunt si mijloace prin care sa il revitalizezi, pentru asta trebuie sa citesti si sa afli mai multe despre potenta. si daca nu sunt indiscret cati ani ai si cati ani are el? dar asa cum am zis, pe langa penis mai sunt si alte mijloace de a aduce o femeie la placere...
Raspunde la acesta intrebare Trimite-mi pe mail raspunsurile la aceasta intrebareResponsabilitatea privind informatiile si opiniile exprimate pe site-ul Raspunsuri.rol.ro apartine in exclusivitate utilizatorilor. Rol.ro nu poate fi facuta in niciun fel responsabila pentru continutul acestor mesaje. Continutul acestor mesaje nu reprezinta pozitia ROL.ro in legatura cu informatiile publicate.