ce sa fac ca sa nu fie tentat sa ma insele si sa aiba amanta ce sa fac ca sa nu fie tentat sa ma insele si sa aiba amanta

Autor: Corina    Data: Duminica;, 25 Noiembrie 2012 4 Raspunsuri
Tot incerc sa vad ce pot sa fac sa nu ma insele si sa fiu o partenera mai buna.
Am gasit o emisiune Woman TV care ne invata ce-si doresc barbatii de la o amanta, cum priveste o femeie actul sexual si cum il priveste un barbat,
cum iti poti da seama ce fantezii sexuale are iubitul tau si la ce poti apela cand nu ai chef de sex. Vreau sa stiu ce parere aveti? Ei prezinta ce cauta un barbat la o amanta ca sa stim si noi si sa jucam si rolul asta. Cum vi se pare?
emisiunea o gasiti la acest link: http://www.womantv.ro/tv/viewvideo/95/discutii-de-budoar/discutii-de-budoar-ep19-amanta-perfecta.html
Categorii:
 

Raspunsuri:


Matei a scris pe 26 Noiembrie 2012, 12:46
Cred ca una dintre (bunele !) solutii ar fi sa nu mai stai protapita toata ziulica in fata postului de televiziune caruia ii faci atata publicitate si sa te ocupi mai mult de partenerul tau.

Doar daca nu cumva vei gasi o alta emisiune (pe care sa ne-o recomanzi .. calduros) si in care sa se explice detaliat cum se poate trai numai cu acel post TV, fara nimic si nimeni altcineva.

In principiu, cei ce posteaza aici pun diverse intrebari, unele mai decente, altele…

Tu ai vre-o intrebare de pus, in afara publicitatii ultraexceptionalului post de TV ce il propavaduiesti si la care am impresia ca esti actionara ?

:)

Dulcineea a scris pe 26 Noiembrie 2012, 17:05
Ce proasta esti mai fata tu stai dupa curu unui fraier pai daca nu vrea si nu poate sa faca tot ce vrei si iti doresti tu da-l dreqq ca mai sant atatia care asteapta, eu spre exemplu pana am gasit pe iubi a meu am schimbat mai multi fraieri destia si asa a fost cel mai bine ca iubi a meu acuma imi face tot ce poftesc si e mai bun ca toti fraerii cu care am mai fost la un loc de ce sa suporti un fraier ca sant alti mai buni si oricum fraeri astia nu merita nimic.
Te pooop.

terrybill a scris pe 28 Noiembrie 2012, 12:02
Cel mai bun lucru pe care sa-l faci ca sa nu te insele e sa-l lasi sa-si faca o amanta. Sau doua, sau....

Doru a scris pe 12 Decembrie 2012, 18:19
poti sa te comporti tu numai lapte si miere numai aur si platina.daca barbatu vrea sa te insele o sa te insele.nu ii trebuie un motiv anume,doar o va face.nu trebuie sa-ti faci griji din cauza asta,ptr ca el ce face extraconjugal e ca sa nu se plictiseasca.Nu le considera pe alea mai bune,nu trebuie sa ai anumite calitati ca sa fi amanta lol :)),trebuie doar sa intelegi ca el vrea si alta gaura.Tu oricum ptr el trebuie sa te gandesti ca nu esti o simpla gaura,daca ai fi asa nu ar mai sta cu tine si s-ar duce cu amantele.Deci in conclzie,amantele sunt niste rezerve asta sunt,nu trebuie sa te comporti ca o rezerva atata timp cat tu ai locu 1
Raspunde la acesta intrebare Trimite-mi pe mail raspunsurile la aceasta intrebareResponsabilitatea privind informatiile si opiniile exprimate pe site-ul Raspunsuri.rol.ro apartine in exclusivitate utilizatorilor. Rol.ro nu poate fi facuta in niciun fel responsabila pentru continutul acestor mesaje. Continutul acestor mesaje nu reprezinta pozitia ROL.ro in legatura cu informatiile publicate.