sangerare la contact sexual sangerare la contact sexual

Autor: GYUNU Data: Luni, 14 Ianuarie 2013 2 Raspunsuri
AM OBSERVAT DE PUTIN TIMP CA AM SANGERARI LA CONTACT SEXUAL,VREAU SA SPECIFIC CA AM DOI COPII,30 DE ANI SI DE 4 ANI AM STERILET PUS,NU AM DURERI DOAR O USOARA SANGERARE CARE MA SPERIE, VA ROG SA-MI RASPUNDETI.. CE POATE FI? ASTEPT CU NERABDARE RASPUNSURI-LE.MULTUMESC TUTUROR CARE MA POATE AJUTA
Categorii:
 

Raspunsuri:


Matei a scris pe 14 Ianuarie 2013, 19:44
Cred ca un diagnostic corect nu poate fi dat decat de un medic specialist, dupa analize.

lily a scris pe 16 Ianuarie 2013, 21:51
Buna! Pe linga faptul ca trebuie sa consulti neaparat un meicdic ginecolog, specialist. Trebuie sa mergi la unul care are in dotare ecograf vaginal. Asta trebuie sa faci, ceri o programare pt. un ecco -transvaginal. Sa nu ai contact cu o zi doua inainte de a merge la mededic si nu face nici spalaturi intravaginale inainte, te speli in accea zi doar extern. Poate iti v-a lua si o proba de lama. poti face si un Papanicolau, daca-i nevoie, insa mai intii eccoul intern, fiinca asa nu vei merge doar pe ce crede medicul ca ai, si cel extern nu-i asa de grozav sa vada ce ai interior, e mai exact cel intern, poti vede chiar tu daca exista o rana acolo. Se poate sa ai nevoie sa scoti acel sterilet, poate s-a expirat perioada de mentinere. Daca nu-i o leziune, sau altceva. Poate ai facut efort mai mult in ultimul timp sau, ai avut o viata sexuala mai activa si care a provocat vreo leziune. Daca-i rana pe col o sa-ti dea antibiotice si cerviron ar trebui sa-ti sutureze rana, daca e. Oricum mergi cind poti tu, dar cit mai repede si fa ecco intern.....! Sanatate si sa auzim de bn. Sa-mi spui daca vrei care-i cauza, te rog. Nu te panica , vei fi ok., incurind!:)
Raspunde la acesta intrebare Trimite-mi pe mail raspunsurile la aceasta intrebareResponsabilitatea privind informatiile si opiniile exprimate pe site-ul Raspunsuri.rol.ro apartine in exclusivitate utilizatorilor. Rol.ro nu poate fi facuta in niciun fel responsabila pentru continutul acestor mesaje. Continutul acestor mesaje nu reprezinta pozitia ROL.ro in legatura cu informatiile publicate.