Ce-mi rezerva viitorul? Ce-mi rezerva viitorul?

Autor: ludmila    Data: Luni, 25 August 2008 3 Raspunsuri
Sunt nascuta pe 15.09.1991 si vreau sa stiu ce ma asteapta din punct de vedere astrologic.Ce fel de caracter am si alte detalii...
Categorii:
 

Raspunsuri:


Matei a scris pe 25 August 2008, 18:12
Draga Ludmila, o veste proasta : vei muri ! Precum toti, noi acestia, ce ne-am nascut. Apogeul vietii se regaseste in aceasta directie si nimeni nu a facut exceptie. Cat despre ce caracter ai, constata mai degraba parerea celor din jurul tau. Cu conditia sa fie sinceri, te vei regasi cu siguranta mai mult decat in oricare alta creionare.
Pentru divertisment poti avea si revelatii, insa persoanele ce au intr-adevar darul previziunii, prezicerii si al altor stiinte oculte, sunt extrem de rare. In schimb abunda sarlatanii si acolitii lor. Iti doresc o zi buna !

roby_fzr a scris pe 25 August 2008, 19:59
ludmila daca vi la mine acasa si te plac iti pot zice ce surprize iti rezerva viitorul...:))))...

kawa a scris pe 26 August 2008, 01:31
chestiile astea cu horoscopul si alte tampenii asemanatoare-sunt ,,descoperiri,,umane. in viata te asteapta ceea ce-ti pregatesti singur!!! judeci cu capul- merge treba/judeci cu picioarele sau cu ,,cea parte,,-o sa-ti plangi singur de mila!!!(deoarece te-ai lasat influentat de altii-cam ce faci acum !!!)
Raspunde la acesta intrebare Trimite-mi pe mail raspunsurile la aceasta intrebareResponsabilitatea privind informatiile si opiniile exprimate pe site-ul Raspunsuri.rol.ro apartine in exclusivitate utilizatorilor. Rol.ro nu poate fi facuta in niciun fel responsabila pentru continutul acestor mesaje. Continutul acestor mesaje nu reprezinta pozitia ROL.ro in legatura cu informatiile publicate.