Cine ar fi putut sa creada asa ceva ? Senzatzional, Traian Basescu e bisexual si a avut o relatzie d Cine ar fi putut sa creada asa ceva ? Senzatzional, Traian Basescu e bisexual si a avut o relatzie d

Autor: Anonim Data: Joi, 13 Aprilie 2017 1 Raspunsuri
Exploziv, Basescu sa iubit cu Adrian Nastase un timp de catziva ani sau certat din dragoste si din cauza asta Basecu la dat in judecata pe Nastase.
Categorii:
 

Raspunsuri:


Anonim a scris pe 13 Aprilie 2017, 12:57
In timp ce nimeni nu ar fi putut sa banuiasca vreodata ca Traian Basescu sa iubit cu Adrian Nastase in ascuns si nu au spus la nimeni acesta fiind si motivul pentru care Basecu la dat in judecata pe Nastase dupa ce sau certat din dragoste,

Victor Ponta spune depre Traian Basecu ca minte despre el ca ar fi avut vreo relatzie de dragoste cu Mircea Geoana si spune ca Traian Basescu nu poate sai dovedeasca cu nimic ca ar fi intretzinut relatzii de dragoste cu Mircea Geoana pentru ca Victor Ponta zice ca nu au putut sa stea in acelasi sediu asa ca Ponta spune ca nu ar fi avut cum sa intretzina el relatzii de dragoste cu Mircea Geoana si nu il iubeste pe Mircea Geoana.
Raspunde la acesta intrebare Trimite-mi pe mail raspunsurile la aceasta intrebareResponsabilitatea privind informatiile si opiniile exprimate pe site-ul Raspunsuri.rol.ro apartine in exclusivitate utilizatorilor. Rol.ro nu poate fi facuta in niciun fel responsabila pentru continutul acestor mesaje. Continutul acestor mesaje nu reprezinta pozitia ROL.ro in legatura cu informatiile publicate.