DUPA SEX DUPA SEX

Autor: AAALINAAA    Data: Vineri, 29 August 2008 6 Raspunsuri
ok iei anticonceptionale si faci sex.imediat dupa tu k fata c faci?tb sa t duci urgent la baie sau c s intampla cu spema?curge?poate e o intrebare stupida dar chiar as vrea un raspuns. pana acum am facut-o doar cu prezervativ si ma gandesc sa trec p antibebe dar asta e marea mea dilema. deci rasp va rog:)
Categorii:
 

Raspunsuri:


flory a scris pe 30 August 2008, 09:43
:) trebuie sa mergi la baie..sa te speli.in cazul in care nu este posibil asta..e bine sa ai niste servetele umede speciale pt.zona genitala,le gasesti in comert.

Riana a scris pe 30 August 2008, 20:35
Chiar ca ai pus o intrebare pe cat se poate de stupida! Crezi chiar ca spema(Ai vrut sa scrii SPERMA- Nu?!)are aripi invizibile si isi ia zborul...Trebuia sa intrebi care altrnativa te intereseaza :1)Imediat sari din pat, asa cum ai sarit pentru prima oara?(O fata care se respecta cat de cat 2)Savurezi si ultima parte a actului, care are frumusetea ei aparte?O fata care se respecta cat de cat inainte de a incepe viata sexuala se pune la punct teoretic!-DOAR NU ESTE ANIMAL, CAND SE REDUCE TOTUL LA INSTINCT!!!)
Sursa: Judecata

Anonim a scris pe 01 Septembrie 2008, 10:45
scumpa mea riana ,dak intrebarea ti s-a parut stupida de ce ai intrat in joc ?ca sa demonstrezi k si tu poti fi stupida? multumesc ca m-ai adus cu picioarele pe pamant!eu kre eram convinsa k are aripi!!!!! si spre surprinderea ta...da! chiar ma respect!!!! nu t mai obosi sa imparti din vasta ta cunostinta si noua celor care nu am studiat inainte teoretic legile sexului! merci pt nervi!

dany a scris pe 02 Septembrie 2008, 12:09
draga si eu folosesc anticonceptionale si cred ca este cel mai bine,dupa sex sa folosesti servetele igienice si apoi sa mergi la toaleta pt a te ingriji de zona genitala:este mai igienic asa:datorita anticonceptionalelor sperma nu are nici un efect:ea se scurge mare parte inafara si de aceea tu trebuie sa tii cont de aspectul igienei tale.

Jany a scris pe 02 Septembrie 2008, 12:14
Ovularea dureaza mult mai mult decat timpul necesar anticonceptionalelor sa-si faca efectul, asa ca pilulele "antibeby" vor opri procesul de ovulare (procesul de fecundare a oului" Depinde si de ce fel de polule ei, ca sunt de mai multe feluri. Care opresc producerea oului (aste merg numai cu mult innaintea sexului), cele care opresc fecundatia oului - le poti lua si dupa sex.
Dartot mai sigur ramane prezervativul sau mai bine, daca baiatul este constient, sa NU ejaculeze innauntru, caci cu un ou, nu se face puiul.
Sursa: Practica

Anonim a scris pe 25 Martie 2009, 08:53
sall ionut ma numesc si am facut si eu sex k prezervativ si prostia a fost k am ejaculat inauntru dar nu sa spart prez ce sa fac
Raspunde la acesta intrebare Trimite-mi pe mail raspunsurile la aceasta intrebareResponsabilitatea privind informatiile si opiniile exprimate pe site-ul Raspunsuri.rol.ro apartine in exclusivitate utilizatorilor. Rol.ro nu poate fi facuta in niciun fel responsabila pentru continutul acestor mesaje. Continutul acestor mesaje nu reprezinta pozitia ROL.ro in legatura cu informatiile publicate.