cum reactioneaza femeile cand au orgasm??? cum reactioneaza femeile cand au orgasm???

Autor: bogdan Data: Sambata, 30 August 2008 6 Raspunsuri
as vrea sa stiu si eu cum reactioneaza femeile cand au orgasm. e ceva care te face sa ti dai seama ca au terminat? ma gandesc la o reactie de genu ras, plans...mereu cand au orgasm au acea scurgere mai abundenta? la fosta mea prietena asa se manifesta acea stare de satisfactie deplina. acum am o relatie noua si nu stiu daca ea termina sau nu. nu as vrea sa ma minta, vreau ca si ea sa se simta cel putin la fel de bina ca mine.
Taguri: sex

Categorii:
 

Raspunsuri:


Anonim a scris pe 30 August 2008, 21:55
Incep sa tremure,le apuka mai rau si scot diferite sunete(:))......)(unele).

- a scris pe 31 August 2008, 14:37
FII TOT TIMPUL{MA ROG-CAT ESTE POSIBIL)CU PRIVIREA IN OCHII EI.
O SA CITESTI ACOLO RASPUNSUL-OCHII EI VOR AVEA O STRALUCIRE MAI APARTE.
SPER CA NU II TINE INCHISI SI SE RUSINEAZA?

illiana a scris pe 31 August 2008, 21:06
nu e o regula.. fiecare se manifesta probabil intr-alt mod. dar daca nu iti dai seama daca a terminat sau nu.. atunci probabil ca nu a terminat.. O simti ca tremura, ca se incordeaza. Dar cel mai sigur este sa vorbesti cu ea.. sa o intrebi direct. Poate ii este rusine, sau nu vrea sa te descurajeze.

razvan a scris pe 01 Septembrie 2008, 00:21
unele se urca pe pereti si te opresti sa nu sperie vecinii (MINT... NU TE OPRESTi.. DOAR NU ESTI PROST)... unele sunt mai putin galagioase. ideea e oochii si tremuratul. sau daca nu mai poate continua si iti zice sa te opresti... esti in zona ;) (SA NU TE OPRESTI)

SARA a scris pe 02 Septembrie 2008, 13:43
Fiecare femeie e unica, drept urmare reactioneaza diferit.Sunt femei care tremura, altele tin ochii inchisi , sau unele se uda ceva mai mult , altele tipa , unora li se opreste respiratia timp de cateva secunde . N-ai de unde sa stii... Un lucru e cert : daca minte ca are orgasm cand ea de fapt nu are inseamna ca nu il merita !Poate pt. ea nu e destul de important ... Sau poate ca e genul de femeie care ajunge mai greu la orgasm si ii e rusine sa iti spuna . Incearca sa faceti dragoste intr-o pozitie din care poti sa o stimulezi clitoridian cat mai mult cu miscari ferme. Va termina sigur...la un moment dat. Si atunci vei vedea cum e .
Sursa: SARA

razvan a scris pe 03 Septembrie 2008, 22:13
sara ... vrei sa fi sotia mea?
Raspunde la acesta intrebare Trimite-mi pe mail raspunsurile la aceasta intrebareResponsabilitatea privind informatiile si opiniile exprimate pe site-ul Raspunsuri.rol.ro apartine in exclusivitate utilizatorilor. Rol.ro nu poate fi facuta in niciun fel responsabila pentru continutul acestor mesaje. Continutul acestor mesaje nu reprezinta pozitia ROL.ro in legatura cu informatiile publicate.