compatibilitate parinte-copil compatibilitate parinte-copil

Autor: simona Data: Miercuri, 03 Septembrie 2008 6 Raspunsuri
Cum se inteleg parintii din zodia Racului (mama Rac/ tata Rac) cu copilul Capricorn?
Categorii:
 

Raspunsuri:


iarasidana a scris pe 04 Septembrie 2008, 21:08
Mult mai bine decat daca zodiile ar fi inversate.
Capricornul este introvertit, astfel ca racusorii de parinti - introvertiti si ei - vor trebui sa "iasa din carapace", ceea ce este mai usor decat pentru caprita incapatanata. Fiind o fire muncitoare, devotata, care nu se plictiseste in singuratate, copilul capricorn va fi mai usor de educat decat copiii din alte zodii. Cand va creste, va avea comoara dragostei in suflet, cladita trainic de parintii raci.
Succes!

iarasidana a scris pe 04 Septembrie 2008, 21:13
Vreau sa spun inca ceva: mama mea este capricorn, tata fiind rac. Peste doi ani vor implini 50 de ani de casatorie, firile lor opuse completandu-se intr-un fel minunat.

Nico a scris pe 06 Septembrie 2008, 20:57
Nu cred in zodii, eu sunt unica in felul meu si nu accept sa ma catalogheze nimeni.

iarasidana a scris pe 06 Septembrie 2008, 21:19
Pentru Nico
Corect. Fiecare dintre noi este un unicat. Simtindu-ti unicitatea, vei intelege ca opinia ta poate fi opusul a ceea ce cred altii. Tot in virtutea deosebirilor dintre oameni, unii sunt mai informati decat altii.

myshyk a scris pe 07 Septembrie 2008, 00:34
Daca parintii, la nastere, aveau doar un biet tv alb-negru in casa, dansau pe muzica lui Dan Spataru, si invatau ceea ce se preda la scoala, n-au nici o sansa sa se inteleaga perfect cu copii nascuti cu tv color, calculator, dvd, internet,tehno,I-pod,mobil,si care isi pregatesc fituicile pt bac dupa internet, sau prin mobil si asta indiferent de zodie.
Poate doar atata timp cat le pot finanta mofturile,masina de lux, haine de firma,iesiri la terasele din centru, etc,etc,....

Nico a scris pe 07 Septembrie 2008, 00:43
Pentru iarasidana. Si tu ai dreptate, dar de aceea scriem aici pentru ca avem dreptul la opinii, pareri si cel care le citeste poate alege. Eu sunt mai drastica, alb sau negru, gri mai rar, dar consider ca zodiile sunt o pierdere de vreme si nu-mi place sa fiu manipulata asa.
Raspunde la acesta intrebare Trimite-mi pe mail raspunsurile la aceasta intrebareResponsabilitatea privind informatiile si opiniile exprimate pe site-ul Raspunsuri.rol.ro apartine in exclusivitate utilizatorilor. Rol.ro nu poate fi facuta in niciun fel responsabila pentru continutul acestor mesaje. Continutul acestor mesaje nu reprezinta pozitia ROL.ro in legatura cu informatiile publicate.