Ce este Zona Zoster? Ce este Zona Zoster?

Autor: dany    Data: Vineri, 03 Octombrie 2008 9 Raspunsuri
Buna ziua, va rog sa-mi dati informatii, daca stiti despre ceea ce inseamna Zona Zoster.Stiu ca este la nivelul creierului si cam atat.Astept noutati de la voi.Multumesc si numai bine!
Categorii:
 

Raspunsuri:


Matei a scris pe 03 Octombrie 2008, 20:21
Cred ca este o confuzie. Zona zoster (verzi adresa de mai jos) se caracterizeaza prin aparitia unor pete rosii pe piele.
Reformuleaza intrebarea.

Dany a scris pe 03 Octombrie 2008, 20:27
Multumesc mult Matei pentru raspunsul tau.Poate ca intrebarea mea apare confuza pt ca m-am referit la creier dar am citit intr-o carte despre "zona Zoster a unei portiuni din creier" insa acum am inteles ca poate fi o eruptie similara cu cea a pielii dar la nivelul creierului...Realizez ca e f periculoasa pentru pacientul in cauza.

Geos a scris pe 07 Octombrie 2008, 17:07
Zona Zoster e o inflamare a nervilor ibtercostali(se pare ca mai apare si la alti nervi.Simtome. Dureri intercostale ,pete rosiipe traseul nervului.(printre coaste)
Sursa: Din experienta.

Anonim a scris pe 09 Octombrie 2008, 11:37
Zona Zoster este o infectie virala din familia herpesului simplex de tip I si II, ramasita Varicelei din copilarie. Tratament alopat impotriva recidivelor este medicamentul Zostex sau Brival care impiedica multiplicarea virusului pentru cel putin 3 luni. Virusul ramane cantonat in organism toata viata. Din cand in cand in perioade de stress, scadere de imunitate a organismului eruptia reaparare si persoana este contagioasa. Incercati un tratament la un homeopat cu experienta, homeopatia vindeca herpesul (remediul homeopat - herpes simplex CH 30)si zona zoster si psoriazisul. Multa sanatate.

Dany a scris pe 09 Octombrie 2008, 20:20
Multumesc mult draga "Anonim"pentru raspunsul tau:explicit si cu informatii pretioase.

costin a scris pe 10 Octombrie 2008, 09:36
AI dreptate CU ACEASTA BOALA, CA AFECTEAZA PERSOANA LA CREIER.
PENTRU ACEASTA BOALA SE MANIFESTA IN PRINCIPAL LA BATRANI, IAR MAJORITATEA SUFERA DE SENILITATE, IAR EI POT DA VINA PE ACEASTA BOALA.

Anonim a scris pe 10 Octombrie 2008, 16:50
asta a fost "din putzul gandirii lui cosmin".
poate inainte de a emite judecati de valoare, ar fi bine sa pui mana pe google macar, ca la scoala vad ca nu prea ai fost.
si nu, nu apare mai ales la batrani, ci pe fond de stress si de imunitate scazuta, in prezenta acelui virus.
si nu da senilitate.
si nu este o boala a creierului ( aia precis o ai tu ).
daca tu iti stresezi parintii si ii calci pe nervi pana ei se imbolnavesc....este exact problema ta si a lor, ca nu te zboara pe geam afara!

Anonim a scris pe 10 Octombrie 2008, 16:50
costin, voiam sa spun.

Dany a scris pe 11 Octombrie 2008, 20:07
Observ ca Anonim are un mod direct de a aborda persoanele!
Inainte sa critici pe cineva sau sa razi de el e bine sa-ti verfici propriile limite si cunostinte ca sa vezi daca sunt bune!Costin are dreptate in ceea ce spune dar poate ca bola nu afecteaza numai batrani atata tot!Zona Zoster la creier EXISTA!!!! Din pacate exista !Nu mai rade de altii, punte-te la intrecere cu tine insuti si poate vei obtine rezultate mai bune...Succes!
Raspunde la acesta intrebare Trimite-mi pe mail raspunsurile la aceasta intrebareResponsabilitatea privind informatiile si opiniile exprimate pe site-ul Raspunsuri.rol.ro apartine in exclusivitate utilizatorilor. Rol.ro nu poate fi facuta in niciun fel responsabila pentru continutul acestor mesaje. Continutul acestor mesaje nu reprezinta pozitia ROL.ro in legatura cu informatiile publicate.