Cum desfund scurgerea la baie Cum desfund scurgerea la baie

Autor: Adrian Tarniceru    Data: Vineri, 10 Octombrie 2008 7 Raspunsuri
Nu mai stiu ce sa fac cu scurgerea la baie. Am incercat cu sarpe, nu merge. Am incercat cu tot felul de solutii corozive cumparate de la magazine (Mr. Muscolo etc), nu merge.
Categorii:
 

Raspunsuri:


Matei a scris pe 10 Octombrie 2008, 14:05
Cred ca mai intai trebuie stabilit locul unde se procuce infundarea scurgerii. "Sarpele" este cel mai radical si mai definitiv mod de desfundare. Pentru a da rezultate trebuie sa ajunga la scurgerea generala principala.

Anonim a scris pe 10 Octombrie 2008, 17:05
desurubeaza sifonul....e posibil sa se fi strans o gramada de mizerii acolo ( fire de par etc. ) care nu mai pot fi usor scoase si nici subst. corozive nu mai pot actiona asupra lor.

secret a scris pe 22 Octombrie 2008, 11:32
cum desfunzi?simplu..cu mooolta rabdare...:):)
Sursa: ssss

GLIGOR a scris pe 11 Iunie 2009, 10:02
Unde ai baia ?la casa ori stai la bloc? din ce material e tubul de scurgere ? daca ai panta sa e mnotat contra panta? PAI POTI BAGA TOT SERPII CA NU SE VA CURATA IN ACEST FEL,SI DE UNDE SA STI UNDE ARE DOP. DACA AI COTURI LA 90G SI O GRAMADA DE PROBLEME SI DACA NU ESTI DE MESERIE POTI SA FACI TOT FELUL DE SLUJBE CA NU SE VA DESFUNDA.Eu recomand sa cauti un instalator dar nu facut la apelul de seara ca nu stie ci unul cu experienta , si cu siguranta va rausi, Mai trbuie sa sti ca un canal ptr.wc trebuie de 100(110pvc) iar ptru bucatarie de50 si ptru un lavoar de 40 ,daca nu le ai asa nu sint bune vei avea si in continuoare probleme, deci studieaza bine problema ca nui asa de simplu ,si o meseria se invata in ani de lucru nu pe internet, doar citeva informati cred ca de descurci NIASA ,SUCCES SI SA AUD CA MERGE A P A .

tarniadi a scris pe 11 Iunie 2009, 12:16
D-le Gligor!

Poate imi dati o adresa de e-mail sa trimit mai multe detalii despre problema. eventual si vre-o poza.Toata afacerea se petrece in pardoseala, findca stau la parter. Detalii ce tin de dimensiuni ale traseului si cinfiguratie nu cunosc.

Cu multumiri,

Adrian Tarniceru

GLIGOR a scris pe 11 Iunie 2009, 17:31
Da am primit semnal ca intelegi despre ce e vorba, adresa mea¨.gligorvichi@yahoo.es Vreau sa te anunt ca eu sint in SPAÑA DE 10ani,si am lucrat vreo 37in ro.aici tot asa ceva ba maimult sint la curent cu ce e nou aici ,si ce a fost in tara ,acum in sfirsit parca se misca ceva si acolo, nu mai sint la curent cum merg treburile ,dar cind am venit aici parca a fost o explozie in capul meu , nu mi rusine sa apun ca lucram fff. inapoiat si cu teknika in urma , in sfirsit da mai multe detali si cu toata dragostea vio vorbi sa te ajut.DECI EU NU AM VORBIT TEORI CA AM INTIMPINAT TOT FELUL DE PROBLEME PINA AM DECIS SA IMI IAU TOATA FA. SI SA PLEC . NU VREAU SA MA LAUD DAR AICI E CU TOTUL ALTCEVA. Da sa vedem ce pot face ptr. tine spune tot. GLIGOR- BARCELONA.

Ala mic si negru a scris pe 26 Mai 2013, 23:46
Of saraca limba romana.Nu stiu cum ai reusit sa inveti meseria si sa te pui la curent cu ce apare nou ca de scris nu prea stii -- poate cu sititul stai mai bine.
Raspunde la acesta intrebare Trimite-mi pe mail raspunsurile la aceasta intrebareResponsabilitatea privind informatiile si opiniile exprimate pe site-ul Raspunsuri.rol.ro apartine in exclusivitate utilizatorilor. Rol.ro nu poate fi facuta in niciun fel responsabila pentru continutul acestor mesaje. Continutul acestor mesaje nu reprezinta pozitia ROL.ro in legatura cu informatiile publicate.