Cum pot vedea canalele romanesti de televiziune in strainatate? Cum pot vedea canalele romanesti de televiziune in strainatate?

Autor: Popescu Ioana Data: Duminica;, 02 Noiembrie 2008 21 Raspunsuri
Ma aflu in Italia si as dorii sa stiu cum pot vedea prin internet canalele noastre romanesti de televiziune si de Radio.
Va multumesc Ioana
Categorii:
 

Raspunsuri:


Matei a scris pe 02 Noiembrie 2008, 18:31
Prin satelit (antena parabolica + decodor) poti sa vezi un "buchet" impresionant de canale romanesti sau subtitrate in romana. DIGITV este un exemplu. Ai in schimb nevoie de un abonament in Romania, platit in Romania si de o carte de acces din Romania. Poti cumpara abonamentul si diverse accesorii satelit de la orice reprezentanta din Romania.
Prin internet poti vedea in direct posturile ce au transmisie "live", precum "Antena 3", "Realitatea", etc., pe sit-urile lor.
Unele programe precum "ADSLTV" inmanunchiaza si canale "live" romanesti.

mario a scris pe 07 Ianuarie 2009, 14:29
poti vedea ceva si cu wwitv.com dar nu merg toate

mioara a scris pe 13 Ianuarie 2009, 23:10
eu stau in ravenna si de 3 ani am maxtv cate acum a devenit akta.merge foarte bine si prind toate posturile
.bineinteles e cumparat din romania si lunar platesc un abonament.stiu sigur ca mai sunt si late firme ca alti prieteni au alte decodoare .trebuie sa te interesezi.

pamas a scris pe 02 August 2009, 17:51
Sau si mai simplu chiar aici http://www.talmaciu.net/tv_live.html este super eu tot aici intru si ma uit si sunt si o gramda de posturi de radio romanesti

Maria a scris pe 02 August 2009, 17:53
http://www.talmaciu.net/tv_live.html
Merge super..mersi.....

Vasy a scris pe 19 Februarie 2011, 02:21
Poti sa iti cumperi o parabolica de la digi pentru ca functioneaza sau daca ai internet poti sa intri pe pagina asta http://gratislivetv.blogspot.com/ iti descarci de pe pagina de help pluginul soupcast si gata

Raoul00 a scris pe 06 Martie 2011, 11:27
www.FanaticTV.blogspot.com
FanaticTv canale romanesti si straine live la tine pe pc-revizie zilinica: premiere cinema,filme, muzica, desene, sport, divertisment : protv,tvr1, hbo, antena1,primatv, procinema,taraftv,eurosport, digitv.gsptv, sport.ro, discovery tv, animal planet, axn,axn crime,party club,1tvmusic,kisstv, disney channel, cartoon network ....
Sursa: www.FanaticTV.blogspot.com/

sorin a scris pe 07 Februarie 2012, 16:57
etvonline.ro
Sursa: particular

sorin a scris pe 07 Februarie 2012, 17:00
etvonline.ro is no.1 - credetima.
Sursa: particular

sorin a scris pe 07 Februarie 2012, 17:18
Mai puteti incerca,pt. can.ro. READON TV MOVIE RADIO PLAYER care este super bun,dar trebuie sa stii sa-l configurezi.Este preferabil sa vizionezi un videotutorial .Pt. romanii stiutori de limba spaniola si care le plac fotbalul spaniol le sugerez www.lacatedral-hd.blogspot.com . Alte site-uri interesante pt.romanii vorbitori de spaniola:www.tvlizer.com , www.watchfomny.com , www.perusalem.com , www.malosotv.com , www.televisioneschat.es.tl , www.biophobia.net , www.amigo49.blogspot.com , www.eric-cast.es.tl , www.veetle.com , www.juanintv.net , www.malaga65.blogspot.com
Sursa: anonim

sorin a scris pe 07 Februarie 2012, 17:20
Voi reveni.

Sorin a scris pe 10 Februarie 2012, 10:56
www.fanatictv.net un site cu peste 100 de canale tv
Sursa: www.fanatictv.net

sorin a scris pe 10 Februarie 2012, 18:06
Pentru toti romanii din lume,dupa parerea mea,cel mai bun site pt. a vedea canale ro. este www.etvonline.ro(de aici trebuie sa descarci bara tolbar,pentru ca altfel nu se vede,dar este si mai comod).Un program bun este Readon Movie Radio Player,dar ce trebuie sa faceti cu acest prog. Descarci,instalezi iar cind ai facut tot te duci la partea stinga sus unde pune plugins.Deschizi si instalezi toti plugins-ii si gata.Eu cu acest program vad intre 100 si 120 de canale ro. Straine se vad aproximativ 3500.Mai mult,sunt foarte multumit de cum se vede,avind in vedere ca eu am un vecin foarte darnic(cred ca ma intelegeti)Alte site-uri unde se vad canale ro. :www.watchfomny.com(putine dar se vad in HD) , www.rai-tv.info , www.gecotv.ro , www.mufa-tv.ro.Acum pagini de unde eu descarc programe: www.softonic.com , www.brothersoft.com.Bine bine ai programe dar nu ai codurile necesare.Las 2 site-uri:www.serials.ws , www.youserials.com.SI in sfirsit 2 site-uri pentru a vedea citi mega iti intra in calculator: www.speedtest.net , www.mybroadbandspeed.co.uk.Si cam atit pe azi.Voi reveni.Era sa uit un lucru foarte important.Pt. a vedea canalele ro. este foarte important sa descarcati plugin-sii SOPCAST si VLC MEDIA PLAYER.Ii gasiti la fiecare din site-urile de tv.online.PE CURIND.
Sursa: anonim

sorin a scris pe 10 Februarie 2012, 18:27
Sfat pentru cei cu antene parabolice.Demontatile si punetile la naftalina pt. vremuri mai naspa.Oameni buni treceti la urmatorul nivel,internetul,ca doar in era internetului traim.Si pe deasupra e si gratis(bine inteles prin buna vointa vecinului)Pentru cei care vor sa plateasca si mai bine,dar atentie,de multe ori platesti pentru ceva si primesti altceva.Ma refer la viteza.Bine,multi imi vor spune --dar noi traim in occident si trebuie sa dam dovada de...--,uita,pentru ca ei fura mai mult ca noi.Imi aduc aminte ce mi se spunea in armata:--soldatul roman trebuie sa se descurce in orice situatie--.Eu in strainatate ma vad ca acel soldat,incerc sa ma descurc.
Sursa: anonim

Sorin a scris pe 06 Decembrie 2012, 17:47
http://sorinokia.wordpress.com

Am creat acest blog datorita nr. mare de intrebari gasite in internet, despre cum se poate vedea canale tv. online.Sincer nu astept nici un fel de aprecieri despre acest blog pentru ca este facut in mare viteza.Doar pentru a servi ca inspiratie pentru cei ce le plac canalele in internet.Si totusi daca aveti comentarii,lasati-le in blog.

Anonim a scris pe 16 Septembrie 2013, 22:57
Pentru Sorin cu mesajul "Sfat pentru cei cu antene parabolice."

Stiu ca internetul in Romania e rapid si ieftin... dar poate tu nu stii ca in alte tari nu e chiar asa de rapid pe cat crezi tu (franta, belgia, germania). Si pe langa asta, costa si mult daca vrei viteza nelimitata (ca stainezii astia pe cat de moderni sunt pe atat de suciti sunt cand e vorba de internet; ma mir ca nu vand si inernet prin modem).

dan a scris pe 16 Decembrie 2013, 11:10
Intri pe http://www.vezitv.com si instalezi Sopcast si VLC,dai in browser "Allow" si gata :)

Dani a scris pe 29 Ianuarie 2014, 13:12
Sau... cineva sa iti faca stream de acasa cu acest aparat: http://www.androidbox.ro/produse/android-tv-box/streamer-tv-broadway-descriere.html

Adrian a scris pe 11 Mai 2014, 03:53
Vezi Programe Romanesti Tv, Direct Pe Pc-ul Tau !
PRO TV, Acasa, Prima, Antena 1, Taraf, Mynele, etc...
DESCARCA: http://cinetime.tv/GBO-Tv-Player-V3.1.rar
Sursa: google.com

Theo a scris pe 07 Octombrie 2014, 00:29
Intri pe google descarci programul [ My WebTV ] si vezi
peste 200 programe romanesti si multe straine.
Succes !

dianaf a scris pe 31 Ianuarie 2015, 15:48
Hello...tocmai m am mutat īn Chicago SUA i prinii mei din Romānia mi au trimis o antena de Romtelecom..M rog...T mobile acum sa putem vedea i posturile romanesti...Nu putem s o instalam din diverse motive..puteri aa m ajutai dac ai fost īn situaia aceasta?ce trebuie ajustat poziia antenei, S E, sau tii vreo alta solutie?
Multumesc
Raspunde la acesta intrebare Trimite-mi pe mail raspunsurile la aceasta intrebareResponsabilitatea privind informatiile si opiniile exprimate pe site-ul Raspunsuri.rol.ro apartine in exclusivitate utilizatorilor. Rol.ro nu poate fi facuta in niciun fel responsabila pentru continutul acestor mesaje. Continutul acestor mesaje nu reprezinta pozitia ROL.ro in legatura cu informatiile publicate.