Cum pot sa scap de cirtite  Cum pot sa scap de cirtite

Autor: Gelu Data: Miercuri, 31 Decembrie 2008 7 Raspunsuri
Nu este vb de cele securiste! Cirtitele au invadat curtea si dupa incercari cu otrava soareci, inundatie apa, emitator de ultrasunete nu reusesc sa vad nici un rezultat
Categorii:
 

Raspunsuri:


PaxVobiscum a scris pe 31 Decembrie 2008, 19:45
poate un soricar?
caine mic si incapatanat care vaneaza animale mici de vizuina. sapa bine si e insistent.

PaxVobiscum

Matei a scris pe 31 Decembrie 2008, 20:18
Daca ai incercat toate cate spui (si fara rezultat) cred ca ma ramane o singura solutie : trabuie gasita CAUZA acestei "invazii" in scopul reantoarcerii cauzelor aparitiei !

Dariana a scris pe 31 Decembrie 2008, 20:35
Cartite iarna ?Ciudat fenomenul.Daca nu poti scapa de ele maca poti beneficia de pe urma lor.Siam ca pamantul de musuroi de cartita este foarte bun pentru plantare florilor.

paula a scris pe 12 Ianuarie 2009, 14:54
si la mine au invadat cartitele curtea (5000 mp)......da sapa si iarna , sapa continuu ...si eu am incercat tot ce mi-a fost recomandat , ma lupt cu ele de 3 ani si vad ca se inmultesc .

GLIGOR a scris pe 11 Iunie 2009, 10:23
Pamintul e plin de rime si ele cauta mincare, eu am pus in gauri CARBIT BULGARE CA AVEAM DE LA SUDURA OXIACETILENICA, nustiu daca mai gaseati, dar pot atunci cind PLOAUA , CO O RANGA DE FER IN PAMINT FACI ATINGERE DE CURENT FAZA SI CUM PAMINTUL E NUL IN RAZA DE ACTIUNE VOR ESI TOATE RIMELE , iar seara fara prea mult zgomot le vei termina si pe ele, MARE GRIJA SA AI IN PICIOARE CISME IZOLANTE SA NU TE ATINGI DE METAL SA TE SPELI BINE (pe cicioare nu cu umezeala) sa mai faci alte probleme. EU am facut cu mare atentiiie. SA AUZIM NUMAI DE BINE . NU E GLUMA INCEARCA.

Adi a scris pe 09 Noiembrie 2009, 16:43
În cele din urmă, există un mod eficient de a scapa de cartitele din gazon si grădină .

Pastile repelente impotriva cartitelor .
Sigur pentru plante
Activ - indiferent de temperatură
Uşor de folosit - Doar aplicati in găuri şi problemele dispar
De lungă durată şi eficiente
Garantat - 100%
http://www.daky.ro/combatere-cartite.html

peti a scris pe 09 Ianuarie 2013, 15:24
silence mole fighter - din magazin cu pesticide sau farmacii veterinare
Raspunde la acesta intrebare Trimite-mi pe mail raspunsurile la aceasta intrebareResponsabilitatea privind informatiile si opiniile exprimate pe site-ul Raspunsuri.rol.ro apartine in exclusivitate utilizatorilor. Rol.ro nu poate fi facuta in niciun fel responsabila pentru continutul acestor mesaje. Continutul acestor mesaje nu reprezinta pozitia ROL.ro in legatura cu informatiile publicate.