Ce legatura este intre cancerul de prostata si activitatea sexuala intensa? Ce legatura este intre cancerul de prostata si activitatea sexuala intensa?

Autor: marian Data: Marti, 27 Ianuarie 2009 5 Raspunsuri
Am intalnit ideea asta si nu stiu daca e adevarat... daca ai o viata sexuala intensa esti predispus la probleme cu prostata.
Taguri: sanatate

Categorii:
 

Raspunsuri:


Matei a scris pe 27 Ianuarie 2009, 15:42
Din cate stiu, esti predispus la cancer de prostata daca ai depasit o anumita varsta si daca ai avute probleme de prostata (urinare specifica) si nu le-ai tratat corect !
Activitatea sexuala este un factor avantajos in evitarea acestei probleme, dar precum toate exagerarile, poate creea o serie de probleme.
Lipsa unei activitati sexuale regulate poate predispune la disfunctionalitati ale acestei glande.

marian a scris pe 27 Ianuarie 2009, 16:14
Am vazut aici:

In the week high sexual activity was revealed to have possible links to prostate cancer...


Este legat de ejaculare oare?

marian a scris pe 27 Ianuarie 2009, 16:20
Am vazut aici:

In the week high sexual activity was revealed to have possible links to prostate cancer...


Este legat de ejaculare oare?

Anonim a scris pe 27 Ianuarie 2009, 17:16
Viata sexuala intensa cu aceeasi partenera e recomandata.Schimbarea partenerelor nu e recomandata din cauza virusilor.Sunt virusi care se transmit pe cale sexuala iar barbatul e purtatorul fara sa-l afecteze.Dar mai exista si alti virusi care ataca zona genitala masculina.Asa cum plasticul incepand cu biberonul si terminand cu acele PET-uri care e ambalajul lichidelor,ataca potenta masculina asa si cu acesti virusi.E foarte interesant ca despre SIDA stia toata lumea ca se transmite prin sange,dar nu se stia sau nu era facut public ca virusul HPV se transmite prin secretii,deci te poti contamina la tot pasul,iar statisticile spun ca sunt peste 200 de tulpini,iar incrucisarea lor e la fel de nefasta.S-a ajuns ca 80% din populatie sa aiba cel putin o tulpina de acest virus.Si mai sunt si multi altii.Fiecare organ are virusul lui.Ficat,plamani,stomac,zona genitala...Nici prezervativul nu e sigur in totalitate,iar copii astia ignora in totalitate protectia asta.Auzi ingrijorarile cele mai stupide,face sex dupa avort,sex la ciclu si altele.Dar nici unul nu se protejeaza.De amor auzi mai rar,dar de sex la tot pasul.

kawa a scris pe 27 Ianuarie 2009, 20:22
nu sunt medic,da`nu cred k activitatea (mai mare/mica) sexuala ar avea vre-o chestie cu boala asta!
sigur-orice abuz poate avea efecte neplacute!
nu vad nici un motiv sa faci sex/amor cu una singura! la urma urmei,te poti inbolavi numai prin atingerea unor obiecte-pe care le atingi! poti sa te inbolnavesti si in tramvai,sipe stadion,etc.
protejarea ,cand faci sex cu necunoscute,nu tre neglijata-asta e clar! in rest-unde exista siguranta totala? in ce domeniu si cum s-ar putea realiza?asta e viata! ne ferim cat putem,facem tot ce credem de cuviinta!
un ex? x-nu fumeaza/y-fumeaza indracit! x-se inbolnavaste de palmani. y-nu are nici pe draq!
Raspunde la acesta intrebare Trimite-mi pe mail raspunsurile la aceasta intrebareResponsabilitatea privind informatiile si opiniile exprimate pe site-ul Raspunsuri.rol.ro apartine in exclusivitate utilizatorilor. Rol.ro nu poate fi facuta in niciun fel responsabila pentru continutul acestor mesaje. Continutul acestor mesaje nu reprezinta pozitia ROL.ro in legatura cu informatiile publicate.