cum sa-l recuceresc? cum sa-l recuceresc?

Autor: julia Data: Sambata, 31 Ianuarie 2009 6 Raspunsuri
Sunt maritata si am avut o relatie cu un barbat insurat, dupa un timp nu a mai sunat si nici mesaje nu a dat, l-am cautat, am discutat cu el si a mai dat o sansa relatiei, dar dupa 3 zile la fel, nu a mai sunat si nici nu a dat mesaje, nu stiu ce sa cred, sa-mi dat un sfat

Categorii:
 

Raspunsuri:


fratzi65 a scris pe 31 Ianuarie 2009, 15:21
Deci tu,maritata, ne intrebi cum sa-l recuceresti pe iubitul tau care e insurat si el.Cam ciudata intrebarea,dar nu noi suntem cei care trebuie sa judecam lucrurile astea.
Mai,femeie,personal cred ca ar trebui sa-l uiti fiindca:
1.A aflat nevasta si s-a cumintit,cel putin pentru o vreme,ca nu pare genul.
2.A cunoscut pe alta,de care s-a si indragostit,asa ca te-a lasat.

Poti si tu la randul tau sa-ti cauti pe altcineva.

Fire a scris pe 31 Ianuarie 2009, 15:24
Hmmm! Si tu maritata! Si el insurat!
Si tu nefericita! Si el...cum imi place mie sa zic: flamand emotional...,dornic de o aventura, pe care a trait-o si gata! Alta! Are sotie, o iubeste si o inseala din cand in cand...
S-a incurcat cu tine ptr.ca s-a gandit ca tu fiind maritata, nu ii vei face scene, vei fi cel putin la fel de discreta pe cat e el, nu va fi pus in situatia riscanta de a nu mai scapa de tine.Esti sanatoasa si orice ar aparea...e in gradina sotului tau...nu va fi el responsabil.
Ce sa faci sa-l recuceresti? De obicei dau sfaturi...proactiune in favoarea intrebatorului.Dar de data aceasta...Desi...daca poti sa faci ceea ce iti spun s-ar putea sa obtii ceea ce iti doresti. Intocmai ca in Titanic vals:,,nu ma votati...nu sunt bun...''Asa si tu: NU-L MAI CAUTA! Tocmai aceasta cautare a ta s-ar putea sa-l fi pus pe fuga...l-a speriat. Lasa-l in pace! Si daca te suna refuza-l!Ce-i al tau e pus deoparte. Dragostea nu se obtine facand presiune: daca tu nu ma vrei....eu te vreau!
Cred ca ai nevoie sa fii iubita...Incearca sa ti-l faci amant pe sotul tau.Nu poti? Poarta-te cu el asa cum faceai cu amantul.

kawa a scris pe 31 Ianuarie 2009, 17:09
mey iulia

treaba e simpa!

nu mai ai cum !

concluzia?


alt amant!!

nu vad unde e problema!

ps- k tu-i pui coarne sotzului ,,iubi,,-nu e de fapt o problema! se poarta:-)

nimeni de nicaieri a scris pe 02 Februarie 2009, 11:39
sotul tau e plecat si simti nevoia sa fii iubita?te cred, dar daca el nu merita asa ceva, nu te-ai gandit?
daca nu e plecat atunci de ce nu faci cum zice Fire, de ce nu ti-l faci amant?nu e greu, tebuie sa ai un pic de imaginatie si trebuie sa vrei sa iti recapeti casnicia. caci, din moment ce ai un amant e clar ca e ceva in neregula intre voi 2.

cat despre amant,ca si-a luat talpasita,el stie de ce, dar lucrurile sunt clare in privinta ta, nu te mai vrea!

pisica a scris pe 16 Iunie 2009, 16:27
Tu maritata,el insurat...!? suna bn:)) nush ce sa zik scumpa mea,daca vezi k numai se poaate cauta in alta parte.Ma intelegi nu?...lumea e plina de barbati bogati,finuti si stilati dornici de aventuri....serios

monica a scris pe 01 Decembrie 2010, 20:41
draga mea si eu am avut o relatie de un 1 an de zile cu un barbat insurat,dar acum nu mai e nimic intre noi si-a vazut de viata lui dupa cate au fost intre noi,sfatul meu e sa-ti vezi de viata ta si sotul tau,doar cand are nev de aventura te suna acum cum sa te sune cand e casa cu nevasta,scuze ca sunt asa directa,eu chear ma-m indrag de el si il iub si acum dar treb sa ne vedem de viata noastra nu se merita,nu ne merita,aici acum totul depinde de tine,sfat meu e sa lasi te va suna si-ti va da explicatii iar tu vei cadea iar in plasa,apoi iar nu mai suna,
Raspunde la acesta intrebare Trimite-mi pe mail raspunsurile la aceasta intrebareResponsabilitatea privind informatiile si opiniile exprimate pe site-ul Raspunsuri.rol.ro apartine in exclusivitate utilizatorilor. Rol.ro nu poate fi facuta in niciun fel responsabila pentru continutul acestor mesaje. Continutul acestor mesaje nu reprezinta pozitia ROL.ro in legatura cu informatiile publicate.