ce drepturi are un coasigurat OPSNAJ? ce drepturi are un coasigurat OPSNAJ?

Autor: mihaela popina Data: Marti, 17 Februarie 2009 4 Raspunsuri
Ce drepturi are un coasigurat OPSNAJ al carui medic de familie lucreaza cu CAS astfel incat decontarile serviciilor medicale ,retete,etc le primeste prin CAS nu direct de la OBSNAJ?Am fost refuzata de laboratoarele de analize care nu lucreaza cu aceasta casa de asigurari fiind indrumata spre un laborator care lucreaza cu aceasta casa.Dar spre surprinderea mea acolo mi s-a spus ca de fapt nu beneficiez de drepturile pe care mi le confera asigrarea OBSNAJ deoarece medicul de fam. nu lucreaza direct cu aceasta casa?????Ceata totala ,ma puteti lamuri?Va multumesc.
Categorii:
 

Raspunsuri:


fratzi65 a scris pe 18 Februarie 2009, 07:19
Ce inseamna OPSNAJ?

mihaela popina a scris pe 19 Februarie 2009, 12:44
casa de asigurari de sanatate a apararii ordinii publice,sigurantei nationale si autoritatii judecatoresti

Dariana a scris pe 19 Februarie 2009, 15:04
Mai da i-a adunat.Ce are sula cu prefectura?Scuze pentru vulgaritate si pentru necunoastera raspunsului,dar la o asa institutie nu i-am gasit nici capul ,nici coada.Incurcate sunt itele ,,guvernarii,,fac npspe mii de subministere pentru te miri ce si cand este vorba de binele populatiei le aduna pe toate la un loc .Motiv sa te trimita de la Ana la Caiafa.Si totusi, in acest ritm ma intreb,ajunge cineva sa beneficieze de avantajele oferite de aceasta ,,institutie,,de asigurari,ordine publica......?

oana a scris pe 23 Februarie 2009, 15:58
din cate stiu eu cei din ministere lucreaza cu obsnaj. sunt anunite cabinete medicale si clinici particulare care au contract cu absnaj, deci trebuie intrebat la clinicile respective :)
Raspunde la acesta intrebare Trimite-mi pe mail raspunsurile la aceasta intrebareResponsabilitatea privind informatiile si opiniile exprimate pe site-ul Raspunsuri.rol.ro apartine in exclusivitate utilizatorilor. Rol.ro nu poate fi facuta in niciun fel responsabila pentru continutul acestor mesaje. Continutul acestor mesaje nu reprezinta pozitia ROL.ro in legatura cu informatiile publicate.