Cum scap de cosuri mai repede? Cum scap de cosuri mai repede?

Autor: Andrei Data: Duminica;, 15 Martie 2009 2 Raspunsuri
Sunt disperat inlegatura cu acneele. Nu pot sa scap de ele, cand apar, cand dispar si cel mai rau caz e ca apar atunci cand nu trebuie. Am incercat destule produse dar degeaba. Ajutor!!
Categorii:
 

Raspunsuri:


AdiS a scris pe 15 Martie 2009, 18:49
pai daca crezi ca ai incercat toate produsele si rezultate nu ai, e bine sa-ti rezolvi, daca e cazul si cariile dentare si afectiunile din sfera ORL, dupa care incearca sa mergi la Institutul Cantacuzino.

cossy a scris pe 18 Martie 2009, 00:07
ar fi bine sa speli tenul dimineatza shi seara shi sa foloseshti prosopul curat mereu sau prosoape de hartie de unica folosintza shi nu te mai da cu niciun fel de crema pe fatza a shi inca ceva nu atinge mainile shi nimic altceva pe fatza in acest timp pentru ca pe maini se ascund cei mai multzi microbi fa ce tziam spus shi o sa fie bine ;)
Raspunde la acesta intrebare Trimite-mi pe mail raspunsurile la aceasta intrebareResponsabilitatea privind informatiile si opiniile exprimate pe site-ul Raspunsuri.rol.ro apartine in exclusivitate utilizatorilor. Rol.ro nu poate fi facuta in niciun fel responsabila pentru continutul acestor mesaje. Continutul acestor mesaje nu reprezinta pozitia ROL.ro in legatura cu informatiile publicate.