se mai face liceul sau seralul la distanta? se mai face liceul sau seralul la distanta?

Autor: paduret claudiu Data: Luni, 27 Aprilie 2009 1 Raspunsuri
am terminat clasa a 10-a acum 2 ani si miºar placea sa termin liceul.problema e ca sunt in afara romaniei de acum 2 ani,as vrea sa stiu cum as putea sa fac liceul sau seralul fara frecventa,e important.astept raspuns,multumesc!
Categorii:
 

Raspunsuri:


Matei a scris pe 27 Aprilie 2009, 19:10
La distanta (prin calculator sau corespondenta), liceul NU s-a facut niciodata in Romania !

Singura modalitate este "fara frecventa", dar la care trebuie sa te prezinti personal, de doua ori pe an, pentru a sustine examenele.

Poti sa te adresezi Inspectoratului General Scolar pentru a obtine o lista a liceelor ce organizeaza cursuri fara frecventa.

O alta solutie este sa urmezi liceul in tara in care esti si sa iti echivalezi studiile in Romania. Prin Ministerul Invatamantului poti avea detalii privind echivalentele acceptate, functie de tara in care ti le faci.
Raspunde la acesta intrebare Trimite-mi pe mail raspunsurile la aceasta intrebareResponsabilitatea privind informatiile si opiniile exprimate pe site-ul Raspunsuri.rol.ro apartine in exclusivitate utilizatorilor. Rol.ro nu poate fi facuta in niciun fel responsabila pentru continutul acestor mesaje. Continutul acestor mesaje nu reprezinta pozitia ROL.ro in legatura cu informatiile publicate.