ce se intampla daca te masturbezi? ce se intampla daca te masturbezi?

Autor: Anonim Data: Miercuri, 29 Aprilie 2009 7 Raspunsuri
ce se intampla ddaca te masturbezi de mai multe ori?vreau sa stiu si eu va rog
Categorii:
 

Raspunsuri:


RONIN a scris pe 29 Aprilie 2009, 16:06
iti creste coeficientul de inteligenta ..

ce fel de intrebare e asta ?

sa umplut forumul de labagii ........

fratzi65 a scris pe 29 Aprilie 2009, 17:06
Nimic impresionant.Poti sa obosesti.In plus asa incepi sa-ti cunosti corpul.Cei care spun ca n-au facut-o niciodata mint cu nerusinare.E adevarat ca dupa ce hormonii nu mai joaca de nebuni in organism te mai potolesti,incepi sa descoperi ca exista metode mai placute si mai romantice sa-ti consumi energia sexuala.
Si nu e un pacat oricat ar incerca unii sa-ti impuie capul cu asta.

Matei a scris pe 29 Aprilie 2009, 20:36
Depinde ce intelegi prin "de mai multe ori".
Daca este "pe zi" este de evitat, functie de varsta (frageda) poti avea probleme psihice.
Daca este "pe saptamana", este suportabil, dar vorba lui "fratzi65", ar fi pacat sa ocolesti modalitatile mai romantice.
Daca este "pe luna" si nu ai alta relatie sexuala, tu fiind adult, te poate ajuta sa iti capeti serenitatea ce ti-o "tulbura" "preaplinul" hormonal.
Daca este "pe an", inseamna ca ai intrat "in randul lumii".
Daca este "in viata", inseamna ca inca nu ai inteles nimic...

Fire a scris pe 29 Aprilie 2009, 22:15
...Ca nu e om sa nu se fi mast. macar o dat' in viata lui...

DAR... Atentie, sa nu fie excesiva si pe timp indelungat ptr.ca:

! are loc doar o descarcare fizica, nu si afectiva/psihica, ceea ce face sa fii atras intr-un cerc vicios:
! poti deveni dependent, timid, izolat, inhibat in fata femeii;
! vei fi predispus la o ejaculare precoce, daca esti baiat si la obtinerea mult mai greoaie a orgasmului daca esti fata;
! are loc o risipa excesiva de energie care dauneaza grav dezvoltarii, activitatii, sanatatii...
! ejacularile repetate fac sa se piarda din organism cea mai pretioasa zestre a barbatului; treb.sa inveti sa nu-ti risipesti aceast rezaur de elemente esentiale si datatoare de viata.

CONCLUZIA: atata timp cat nu abuzazi de Manuela, nu e nicio probl. Dar cauta si vei gasi...bate si se va deschide!...

Angel a scris pe 20 August 2009, 16:37
Oameni buni.E foarte mare pacat in fata lui Dumnezeu sa te masturbezi.In plus e pacat si fata de tine,pentru ca te amagesti singur/a.E o prostie.Mai bine atepti cumintel si ati gasesti o fata/baiat pe care sal iubesti si facesti "sex".Asta nu e pacat.Dar sa nu devina obicei,atunci chiar e pacat.Nu uitati,Dumnezeu e sus si ne vede pe toti.Sper sa ajute asta.Efectele masturbarii sunt relativ rele,si nu te mai poti oprii.
Sursa: AngelOfGod

razvan a scris pe 21 Mai 2012, 10:12
Ce a scris Angel este o prostie ,daca te masturbezi nu este pacat dar este mai bine sa nu faci daca vrei sa fii mai barbat in schimb daca o faci o femeie inainte de nunta vorbim in termen biblic si de pacat este un pacat extraordinar,stiu ca toata lumea o face dar dupa ce spune biblia nu vor intra in inparatia cerurilor curvarii si Dumnezeu a spus ca relatiile sexuale sunt bune dar in familie
Sursa: RAzvan

Anamaria a scris pe 14 Decembrie 2014, 11:43
Nu e un lucru ru.. Îi cunoti corpul, începi s ai mai mult încredere în tine.. Dar dac eti virgin/virgin acest lucru o s îi fie de folos la primul contact sexual, deoarece fiind femeie, ({.}) ta se dilat, asta înseamn c nu vei simii o durere aa mare, sau durerea nu va fi de lung durat. Fiind virgin, vei ti cum sa procedezi s te simi i tu i partenera ta bine. ;) Dar s nu exagerezi cu masturbarea, are i ea riscurile ei. :D :3
Raspunde la acesta intrebare Trimite-mi pe mail raspunsurile la aceasta intrebareResponsabilitatea privind informatiile si opiniile exprimate pe site-ul Raspunsuri.rol.ro apartine in exclusivitate utilizatorilor. Rol.ro nu poate fi facuta in niciun fel responsabila pentru continutul acestor mesaje. Continutul acestor mesaje nu reprezinta pozitia ROL.ro in legatura cu informatiile publicate.