Cu ce zodie ma potrivesc? Cu ce zodie ma potrivesc?

Autor: denisa Data: Luni, 15 Iunie 2009 7 Raspunsuri
Eu sunt o fata in zodia leu si vreau sa stiu cu ce zodie ma potrivesc. ma potrivesc cu capricornul, dar cu varsatorul? am auzit ca leii sa inteleg cel mai bine cu gemenii. e adevarat?
Sper ca ma puteti ajuta.
Categorii:
 

Raspunsuri:


Matei a scris pe 16 Iunie 2009, 09:27
Presupunem ca nasterile sunt (grosso modo) o constanta. Presupunem ca numarul de femei este cvasi-egal cu cel al barbatilor. Utilizate sunt 12 zodii. Intrebarea ta face referinta la 2 dintre ele.

Tinanad cont ca in prezent vietuiesc cam 6 miliarde de persoane (pe Pamant), tu intrebi daca te poti "potrivi" cam cu 500 de milioane de barbati !!!

Iar tu astepti un raspuns pertinent ?...

Matei a scris pe 16 Iunie 2009, 09:30
P.S. In raspunsul de mai sus nu am tinut vorba de varsta barbatilor ; cum nu iti cunosc vrasta ta, i-am pus pe toti, la gramada !...

rhymeagain a scris pe 16 Iunie 2009, 21:46
Nu te lua dupa zodii. Nu are logica. Chiar daca in zodiac scrie ceva, ai sa vezi cupluri in care partenerii se potrivesc perfect, chiar daca zodiacul spune ca ei nu se potrivesc. Asta pentru ca ziua si luna in care ne-am nasut nu ne va dicta inimile spre a simti ceva fata de o persoana. Si nu ezita a intri intr-o relatie doar pentru ca zodiacul iti spune niste idiotenii cum ca nu te-ai potrivi cu persoana respectiva!

ooonuuutsaaa a scris pe 18 Iunie 2009, 17:01
sa nu incerci nimic cu vreun taur k iese urat,.in rest,vezi tu,..
Sursa: onutttsa

cry$ a scris pe 20 Iunie 2010, 18:01
daca esti capricorn te potrivesti cu sagetatorii , berbecii si cu taurii si leii mai putin ! capricornii sunt priceputzi in orice materie si inv foarte bine la scoala!
Sursa: am aflat-o pe pielea mea

anonim a scris pe 19 Octombrie 2010, 17:03
da....leii se potrivesc bine cu varsatorii dar si cu sagetatorii sau berbecii....si nu este exclus si cu gemenii fiindca focul se potriveste cu aerul..
Sursa: sss

tenea bianca a scris pe 27 Septembrie 2011, 20:03
cu gemenii
Sursa: leu
Raspunde la acesta intrebare Trimite-mi pe mail raspunsurile la aceasta intrebareResponsabilitatea privind informatiile si opiniile exprimate pe site-ul Raspunsuri.rol.ro apartine in exclusivitate utilizatorilor. Rol.ro nu poate fi facuta in niciun fel responsabila pentru continutul acestor mesaje. Continutul acestor mesaje nu reprezinta pozitia ROL.ro in legatura cu informatiile publicate.