oare ma iubeste sau se joaca cu mine? oare ma iubeste sau se joaca cu mine?

Autor: cristina    Data: Luni, 22 Iunie 2009 2 Raspunsuri
buna ma numesc cristina si am 16 ani.iubesc pe cineva foarte mult dar nu mai suntem impreuna de un an.atunci neam despartit pentru ca eu lam inselat cu unul dintre prietenii lui .desi neam despartit de atunci neam mai impacat de vreo 2 ori dar mereu ne certam pentru ca ma face sa sufar.imi spune ca nu are prietena iar unii dintre prietenii mei lau vazut cu alta fata,imi spune vrea sa se impace iar cu mine dar chiar nu stiu daca ma minte sau chiar vorbeste serios.spunetimi si mie ce sa fac chiar nu stiu ,si mam saturat sa sufar mai ales ca sunt si foarte geloasa.ajutatima si pe mine.
Categorii:
 

Raspunsuri:


lav a scris pe 22 Iunie 2009, 18:47
nu vrea sa se joace cu tn,

ci vrea sa te faca sa platesti
pt rusinea, pt suferinta, pt tradarea...q kre te-ai jukt tu vis-a-vis de el...

da' d c i-ai pus coarne? nu te satisfacea? sau d c ???
si pana cand aveai d gand sa-l joci asa....???

kawa a scris pe 22 Iunie 2009, 18:59
poi din chestia asta ai invatzat ceva : sa nu-l mai inseli pe prietenul tau cu un prieten de al sau,ci cu unul pe care nu-l cunoaste!! (k sa nu aiba cine-i aduce la conistiintza prietenului k i-ai pus coarne!)

hehehe

referitor la relatzia cu gigel - potzi sa-i pui cruce!

cauta altul!! supa s-a varsat!
Raspunde la acesta intrebare Trimite-mi pe mail raspunsurile la aceasta intrebareResponsabilitatea privind informatiile si opiniile exprimate pe site-ul Raspunsuri.rol.ro apartine in exclusivitate utilizatorilor. Rol.ro nu poate fi facuta in niciun fel responsabila pentru continutul acestor mesaje. Continutul acestor mesaje nu reprezinta pozitia ROL.ro in legatura cu informatiile publicate.