nu stiu sa sarut??? nu stiu sa sarut???

Autor: diana Data: Duminica;, 28 Iunie 2009 10 Raspunsuri
am o problema sau asa percep eu am 15 si nush sa sarut.nu ma ppot apropia de cineva pt ca mi-e jena sa nu ma fac de ras.imi puteti da un sfat?... cum as putea sa invat singura? multumesc
Categorii:
 

Raspunsuri:


PaxVobiscum a scris pe 28 Iunie 2009, 15:01
of doamne!
altii mor de foame si tu bati campii.
la 15 ani nici un destept de pe forumu asta, sau oricare altul, nu stia sa sarute.
cum am facut?
am tot incercat, am tot esuat, pana ne-a iesit.
fiind fata mai ai un avantaj, poti sa stai, sa-l lasi pe el sa faca treaba. asa inveti. pe urma... ca sa arati ce bine saruti... poti sa testezi cu toata scoala. cre' ca n-o sa se supere nmeni. ;-)

PaxVobiscum

anonim a scris pe 28 Iunie 2009, 15:07
Sarutul romantic este o forma de implinire a nevoii sexuale de partasie intre dua persoane de sex opus si care se iubesc, se doresc. De aceea,sarutul romantic nu se rezuma doar la sarutul pe gura ci cunoaste o multitudine de forme erotice, de la cele mai "nevinovate" pana la cele care pot duce la excitatii sexuale si provocarea orgasmului sau a ejacularii in cazul sexului oral, care este tot o forma de "sarut" dar mult mai sexual.

Sarutul pe zonele erogene ale partenerului: gat, piept, sani, abdomen, ombilic, etc fac parte din aceeasi gama a saruturilor erotice.
Intre aceste forme de sarut erotic, se inscrie si sarutul pe gura, ca cel mai comod si la indemana in orice imprejurare(cu exceptia locurilor in care acesta poate fi considerat, pe drept cuvant, o manifestare de indecenta, de lipsa de respect fata de ceilalti care pot fi prezenti(pe strada, in statiile mijloacelor de transport in comun, in mijloacele de transport in comun si, in general, oriunde exista si alte persoane prezente !!!)

Avand deci in vedere ca (si) sarutul pe gura este tot un sarut romantic, erotic, este cunoscut deja ca in contextul lui se foloseste si limba pentru a produce senzualitate, excitatii erotice atat pentru un partener cat si pentru celalat. Asadar, avand in vedere toate aceste aspecte, este de la sine inteles ca sarutul cu limba trebuie sa fie de asa maniera "executat" incat sa produca stfel de senzatii.

Modul cel mai obisnuit pentru a saruta cu limba este ca fiecare partener, pe rand, sa introduca finut limba in gura celuilalt si sa execute miscari de "dute-vino", similare cu miscarile specifice actului sexual, fara ca limba sa fie retrasa din gura partenerului decat atunci cand inceteaza sarutul. Deasemenea se va avea in vedere ca limba sa aiba forma rotunda, cu muschiul incordat(nu se introduce limba "lata" si flasca in gura celuilalt ! Este o dovada de incultura erotica).
Se saruta cu ochii inchisi pentru ca asa se presupune ca concentrarea la trairea emotionala a momentului este mai deplina.
(Atentie: persoanele care saruta cu limba, care gasesc placere in aceste forme de sarut sunt mai pregatite sa accepte sexul oral de mai tarziu...!)

Cu speranta ca te-am ajutat sa ai o imagine despre problema pe care ai ridicat-o iti doresc sa fii fericita intr-o relatie stabila si care sa te implineasca in calitate de femeie, sotie si eventual mama.
Sursa: gabis

Clara a scris pe 28 Iunie 2009, 15:44
ooo, un curs intreg despre sarutul cu limba :))
Doamne,ce preocupari mai aveti si voi?
GabiS, dar despre celalalt sarut de ce nu ai scris nimic?

Draga, daca te saruta unu' si te pierzi, zi-i ca te-a luat prin surprindere. A doua oara oricum va fi mai bine. In plus, vezi k s-ar putea sa nu-ti placa tie cum saruta baiatul. Asa ca...

PS-nu te apuca sa te saruti singura pe mana sau in oglinda ca sa inveti. Cand o vei face cu adevarat, gandeste-te la un film romantic si incearca sa reproduci scena.

ONE a scris pe 28 Iunie 2009, 16:01
"limba sa aiba forma rotunda, cu muschiul incordat(nu se introduce limba "lata" si flasca in gura celuilalt ! Este o dovada de incultura erotica)."

Si dupa ce oboseste muschiul????:P:P:P

ONE a scris pe 28 Iunie 2009, 16:03
"limba sa aiba forma rotunda, cu muschiul incordat(nu se introduce limba "lata" si flasca in gura celuilalt ! Este o dovada de incultura erotica)."

Si cand muschiul oboseste?:P:P:P

kawa a scris pe 28 Iunie 2009, 16:07
ce draq te mai miri mey clara?

cate dovezi mai vrei-sa constatzi k dobi(tocu)S are probleme avansate de natura psihica -cat si sexuale !?

referitor la intrebare: mey do`nshoara-ia vezi matale k se fac cursuri la seral si dk esti cuminte inca 1 an-itzi dau si adresa!

ps. one- dupa ce oboseste muschiul-.se blegeste,se face fleasca si curge!

hehehe

fyfy a scris pe 22 Decembrie 2009, 20:22
Mai toti am invatzat o data sa sarutam..sh daca partenerul te iubste(te place) cu adv.. nu ar trb sa ii pese.. sau chiar ar trb sa fie foarte fericit ca el tea invatzat sa saruti va stii ca , cu siguranta va ocupa un loc special in inima ta.. tu te vei gandi mereu la acel sarutchiar daca nu mai sunteti impreuna ..:P este o experienta unica Lucrurile acstea nu se invata lasate purtata de val... niciodata nu se uita primul sarut..nush asigurate ca el tine cu adv la tine... punel la incercare......;p


mult Succes
Sursa: by fyfy

andy a scris pe 03 Iulie 2011, 12:58
Fii ATENTA LA CE ITI SPUN EU AM DOAR 13 ANI SI eu is baiat dar nici o fata pe care am sarutat nu a stiut sa ma sarut in afara faptului ca tu trebuie sa fi mai directa si-n legatura cu sarutul este simplu nu exista manual sau carte care te invata sa sarutii!!!patetic..... dar dca vr sa afli mai multe despre sarut afla singura ,bafta!!!nr de tel al meueste 0732559127

andy a scris pe 03 Iulie 2011, 13:01
tot eu sunt si sa sti ca daca ai 15 ani sunama poate te invat eu cum sa sarutii!!##ha ha ha sunama si ne intalnim si poate te invat este pe degeaba%%&&.
Sursa: by andy

Ioana a scris pe 06 Iulie 2011, 16:08
diana, credema, eu am 13 ani si la inceput si eu credeam k nu stiu sa sarut dar cand am incercat mian dat seama k toatalumea stiu da crede k nu pt ca nu a incercat...iti spun eu k e chear simplu:D
Raspunde la acesta intrebare Trimite-mi pe mail raspunsurile la aceasta intrebareResponsabilitatea privind informatiile si opiniile exprimate pe site-ul Raspunsuri.rol.ro apartine in exclusivitate utilizatorilor. Rol.ro nu poate fi facuta in niciun fel responsabila pentru continutul acestor mesaje. Continutul acestor mesaje nu reprezinta pozitia ROL.ro in legatura cu informatiile publicate.