pot divorta daca ea nu este de acord??va implor ajutati-ma pot divorta daca ea nu este de acord??va implor ajutati-ma

Autor: anahi    Data: Marti, 04 August 2009 8 Raspunsuri
suntem casatoriti de 20 de ani,eu vreau sa divortez iar ea imi spune ca nu va fi de acord,doar sa se razbune,ce sa fac??pot divorta si fara ca ea sa accepte?va rog ajutati-ma cu un raspuns,nu pot invoca faptul ca e nepotrivire de caracter,sunt 20 de ani la mijloc,va implor sa imi raspundeti,va multumesc
Categorii:
 

Raspunsuri:


Adela a scris pe 04 August 2009, 18:45
Da, poti, desi se taraganeaza divortul de te urasti! Chiar daca se opune, pana la urma tot se va pronunta. Poate dura destul de mult, insa... La ce motiv te-ai gandit? Ceva tot va trebui sa invoci.

fratzi65 a scris pe 04 August 2009, 21:55
Oare de ce am senzatia ca exprimarea nu e a unei persoane masculine casatorite de 20 ani?!

*ONE* a scris pe 04 August 2009, 23:14
E barbat fartzi65,zice:"iar ea imi spune ca nu va fi de acord"

Zii ca te inseala:)

cristina a scris pe 04 August 2009, 23:36
in primul rand,cel mai bine e sa consulti un avocat.iar in ceea ce priveste motivele,orice crezi tu dus la ruptura dintre voi,iti va folosi la dosar,adica poze care o incrimineaza,divergente avute de fata cu alte persoane,(posibili martori in favoarea ta),merge inclusiv nepotrivirea de caracter,care,in traducere libera,inseamna ca nu va mai potriviti sexual :)) sorry,asta e adevarul :)

fratzi65 a scris pe 05 August 2009, 09:39
ONNE,ma refeream la faptul ca un barbat,si casatorit de 20 ani.adica de cel putin 40 ani ca varsta, nu se exprima "va implor,ajutati-ma!".Asta e exprimare de femeie...

kawa a scris pe 05 August 2009, 10:16
hehehe


mai ai de invatzat one!!!! asa e! exprimarea aia nu se potriveste cu un barbt la 40 ani!

da` poate e ,,fetitza,,(adik- a schimbat tabara)!!!!


hehehe


acum- sa raspuns la intrebrea omului!

zice omul:,, ce sa fac?,,

poi.... sa nu faci nik! lasi totul pe mana avocatului si...asteptzi! peste un timp x- se pronuntza divortzul si.....sa fi sanatos(cu urmatoarea)!!

marusha a scris pe 17 Septembrie 2009, 23:17
Baga divort , las-o , paraseste domiciliul , da-i motiv omule sa vrea si ea , baga orice motiv vrei tu , dara sa fie unul tare , ca daca doamna face asta cu nedivortatul doar ca sa se razbune , poti sa spui ca este dili , ca te-a distrus psihic , ca tu nu mai suporti aceasta casnicie de kk
(scuze de cuvintele nu prea alese , dar trebuie sa fie o cale , tu numai fa pasul odata si baga divort)

valy a scris pe 26 Octombrie 2009, 17:08
Daca o face pe-a nebuna si chiar nu vrea sa divorteze, si apropo de ce spuneau oamenii de mai sus, daca esti cu adevarat de gen masculin, o faci sa VREA. Cateva mici exemple: parasire de domiciliu, inselare repetata, bataie de joc in public etc. toate acestea fara conotatii violente ca se pot folosi in tribunal impotriva ta si poti plati scump, chiar cu ani. Oricum, daca chiar esti barbat si femeia aia chiar nu vrea sub orice forma divortul si nu ai motive si probe impotriva ei, foloseste tehnici murdare si o sa vrea ea ... sau daca la varsta pe care o ai nu o sa mai vrei sa te casatoresti niciodata las-o in aer si du-te unde vrei si cu cine vrei. In pofida a ceea ce cred multi, o relatie nu este e=mc2 - se mai poate intampla sa se rupa pur si simplu, fara o explicatie logica, fara motive gen inselaciune etc. Sentimentele nu pot fi cantarite nici in metri nici in kilograme si din acelasi motiv este CORECT sa spui ceva de genul "PUR SI SIMPLU NU O/IL MAI IUBESC".
Raspunde la acesta intrebare Trimite-mi pe mail raspunsurile la aceasta intrebareResponsabilitatea privind informatiile si opiniile exprimate pe site-ul Raspunsuri.rol.ro apartine in exclusivitate utilizatorilor. Rol.ro nu poate fi facuta in niciun fel responsabila pentru continutul acestor mesaje. Continutul acestor mesaje nu reprezinta pozitia ROL.ro in legatura cu informatiile publicate.