tratament antialcool 







tratament antialcool

Autor: cristina Data: Joi, 17 Septembrie 2009 3 Raspunsuri
doresc sa stiu daca exista tratament pentru alcoolici, fara ca ei sa stie ca-l folosesc in acest scop?
Categorii:
 

Raspunsuri:


Matei a scris pe 17 Septembrie 2009, 18:37
Tratamentul pentru a scapa de dependenta de alcool se poate incerca NUMAI de catre persoana in cauza, in deplina cunostinta de cauza !

Doinita a scris pe 18 Septembrie 2009, 00:49
Nu te incumeta s/ai dai unui alcoolic ,fara stirea lui si in necunostinta de cauza ,acele medicamente care se gasesc prin farmacii.Alcolismul este o boala.Caz concret pe care il stiu ...Sotia unei cunostinte ,doritoare sa isi salvaze sotul din ghiarele lui Bachus ia administrat medicamente trimise de cineva din Romania...cumparate dupa ureche.Sansa lui ca locuia in strainatate ,a fost salvat prin transplant de ficat.....sansa ,noroc,protectie spune/i cum vrei .Dar a fost salvat .Sotia fara ,analize preliminarii ...si fara stirea lui ,i le administra zilnic.Ficatul lui oricum mustea de alcol .....si nu a mai fost decat un pas (un ajutor ..impropriu spus).

fratzi65 a scris pe 18 Septembrie 2009, 21:45
Din pacate simpla administrare a unui medicament menit sa-i provoace raul fizic in momentul in care pune alcool in gura nu va rezolva problema.Alcoolismul este una din cele mai grele dependente si nu poate fi rezolvata decat cu ajutor medical de specialitate.
Raspunde la acesta intrebare Trimite-mi pe mail raspunsurile la aceasta intrebare















Responsabilitatea privind informatiile si opiniile exprimate pe site-ul Raspunsuri.rol.ro apartine in exclusivitate utilizatorilor. Rol.ro nu poate fi facuta in niciun fel responsabila pentru continutul acestor mesaje. Continutul acestor mesaje nu reprezinta pozitia ROL.ro in legatura cu informatiile publicate.