anrp anrp

Autor: mariana palfi Data: Vineri, 11 Decembrie 2009 2 Raspunsuri
buna ziua,unde trebuie sa ma interesez ptr.a vedea lista proprietatilor proprietate personala ce se dau inapoi fostilor proprietari,eu sint in cauza!adresa Aceasta adresa de e-mail este protejata impotriva spamului, JavaScript trebuie activat a putea vizualiza pagina. 14 ani e dosarul,a fost la consiliul popular cluj-napoca,la prefectura jud.cluj.apoi vezi doamne s-a dus la bucuresti la arhiva nationala de repartizare a proprietatilor in 25aug.2009,ma numesc mariana palfi,locuinta respectiva este in cluj-napoca,str,fabricii de zahar nr,11 bl,g4 ap.34.am plecat din tara in 13martie 1989.deci eu ar trebui sa primesc locuinta sau valoarea ei,toate acestea le stiu deoarece m-au instiintat tot timpul prin posta,dar se vede treba,nu mai functioneaza posta ,deoarece n-am primit nici un raspuns.dedoua luni,va multumesc anticipat,cu stima si respest.telef:0036705225119.ajunge un apel si eu sun retur.
Categorii:
 

Raspunsuri:


kawa a scris pe 11 Decembrie 2009, 13:53
poi.... dk nu mergi tu acolo sau nu insarcinezi pe cineva cunoscut/ruda(cu procura)/ avocat- nu faci mare lucru, chiar dk gasesti locul unde te poti interesa!

asa k......asta e!

fratzi65 a scris pe 12 Decembrie 2009, 08:57
Incearca sa accesezi www.anrp.ro si vezi acolo la sectiunea "utile".Sau poate ca ar fi mai bine daca ai incerca sa iei legatura cu un avocat din tara specializat in aceste probleme.
Raspunde la acesta intrebare Trimite-mi pe mail raspunsurile la aceasta intrebareResponsabilitatea privind informatiile si opiniile exprimate pe site-ul Raspunsuri.rol.ro apartine in exclusivitate utilizatorilor. Rol.ro nu poate fi facuta in niciun fel responsabila pentru continutul acestor mesaje. Continutul acestor mesaje nu reprezinta pozitia ROL.ro in legatura cu informatiile publicate.