cum scap de windows genuine software? cum scap de windows genuine software?

Autor: adriana Data: Joi, 21 Ianuarie 2010 8 Raspunsuri
cum scap de windows genuine ,de o saptamana imi apare in coltul din stanga jos youn may be a victim of software counterfeiting,ask for genuine microsoft software?
Categorii:
 

Raspunsuri:


Matei a scris pe 21 Ianuarie 2010, 13:07
Este posibil (evident), insa ai nevoie de cunostinte de specialitate. Apeleaza la cineva ce se incumeta sa te ajute direct.

PaxVobiscum a scris pe 21 Ianuarie 2010, 14:16
te manca in cur sa incerci sa activezi un program de furat.
asta e.
cel mai bine/frumos/curat esta sa razi computerul si sa instalezi totul de la inceput.

dar, pentru ca nu te pricepi, chema pe cineva care stie.

PaxVobiscum

criss266 a scris pe 21 Ianuarie 2010, 23:10
uite cum scapi usor adica in 2 minute si un restart
http://www.byetsoft.eu/tutoriale/730/cum-poti-sa-scapi-de-windows-genuine-advantage-wga.html

mihai a scris pe 25 Ianuarie 2010, 11:05
dezactiveaza automatic updates si gata sa rezolvat

si mie mi s-a intamplat asta cu windows xp acum cativa ani, solutia nu e numai sa dezactivezi update, trebuie sa schimbi numele la un fisier care se cheama wgalogon.dll, probabil ca deja ai gasit solutia...o sa contrazic pe cel ce a zis ca te mananca in fund sa folosesti un windows contrafacut....pt ca acum eu folosesc windows vista, cumparat cu acte in regula si mi se intampla ceva asemanator ...imi apare in coltul dr jos ca aceasta copie de windows nu e originala, bla bla bla..ma trimite pe un site sa imi comprobez nr de licenta etc etc...si nimic...tot acolo e...am dezactivat si update....chaestia cu wgalogon nu e valabila pt vista...asa ca o sa trebuiasca sa ma obisnuiesc cu treaba asta pana aflu cum por sa scap de ea

emil a scris pe 02 Februarie 2010, 17:13
Cu Programul asta:


http://download.chip.eu/ro/RemoveWGA-1.2_16440.htlm
Sursa: Emil Iordache

enterco a scris pe 15 Aprilie 2010, 17:40
Iti cumperi un kit de windows original.

wewe a scris pe 07 Aprilie 2012, 17:02
si mie mi s-a intamplat cu cateva zile in urma si azi am downloadat remove WGA , chiar acum , si am pornit PC-ul si acum e totul ok , iti urez succes :*
Raspunde la acesta intrebare Trimite-mi pe mail raspunsurile la aceasta intrebareResponsabilitatea privind informatiile si opiniile exprimate pe site-ul Raspunsuri.rol.ro apartine in exclusivitate utilizatorilor. Rol.ro nu poate fi facuta in niciun fel responsabila pentru continutul acestor mesaje. Continutul acestor mesaje nu reprezinta pozitia ROL.ro in legatura cu informatiile publicate.