Daca te masturbezi, poti sa te dizvirginezi? Daca te masturbezi, poti sa te dizvirginezi?

Autor: alina mara Data: Joi, 08 Aprilie 2010 6 Raspunsuri
Daca te masturbezi, poti sa te dizvirginezi?Care sunt avantajele masturbarii? dar dezavantajele?pls , adresa mea de mess e alinamara44
Categorii:
 

Raspunsuri:


kawa a scris pe 08 Aprilie 2010, 16:39
da` tu arati chiar asa de rau, de nu vrea sa te sexeze nimeni, de pui asa intrebare?

sigur k poti sa folosesti vibratoare externe,mana, dushul,etc pt a-ti crea placerea, da`asta o faci doar cand nu gasesti un tip(solutie provizorie), sau nu esti intreaga la cap(cand poti avea un tip)!

oricum, in timpul sexului, are loc intre corpuri un schimba de ,,anumite substante,, care fac bine la sanatate, chestia care nu se intampla cand faci laba!

mihai-andrei a scris pe 08 Aprilie 2010, 17:01
In mare parte il sustin pe kawa pt ca are dreptate. Ca si raspuns la intrebarea ta, intradevar sunt sanse sa te dezvirginezi accidental, da cred ca e 1-1000 sa ti se intample. Ca si avantaje... probabil ajungi sa-ti cunosti putin mai bine corpul, ceea ce-ti place si ceea ce-ti doresti. Ca si dezavantaj ar fi cazul in care ajungi sa-ti placa prea mult si nu te mai poti oprii;) :)). Acum lasand gluma la o parte nimeni nu a murit de din cauza masturbarii si nici nu i-a crescut pet in palma nimanui asa cum se auzea cand eram copii ;)
Sursa: eu.

anonim a scris pe 08 Aprilie 2010, 19:19
te mananca rau de te masturbezi!!baga-ti banana
Sursa: mee

Matei a scris pe 08 Aprilie 2010, 19:30
Nu cred ca dezvirginarea este cel mai mare pericol. Din contra, cred ca de nu iei in seama faptul ca orgasmul este un reflex CONDITIONAT, risti (datorita obisnuintei) sa nu poti avea cu un partener in "carne si oase" raporturi sexuala care sa te satisfaca din acest punct de vedere !...

Razvan a scris pe 10 Aprilie 2010, 08:11
oke... masturbarea isi are rolul ei si nu o mai tineti sus si tare ca asa si asa... de parca voi nu va masturbati. ajungi sa iti cunosti corpul si ceea ce iti place... desigur si al fel cum ati spus tot voi... ce e prea mult strica... asa ca atentie! insa dezvirginarea fizica e posibila... depinde cum.. si mai bine zis cu ce te masturbezi! :) insa psihic... (si cel ami important aspect) ramai virgina.. fiindca nu ai intretinut relatii sexuale cu un alt partener.
Sursa: yo

Cristina a scris pe 19 Aprilie 2011, 17:13
poti sa te dezvirginezi cu un vibrator dar senzatie nu va fi nici pe jumate de placuta cand esti cu un tip de prefarat cu un tip experimentat pentru ca daca incerci cu un virgin acesta nu va sti ce face si va ejacula inainte sa ai tu orgasm
Sursa: nush
Raspunde la acesta intrebare Trimite-mi pe mail raspunsurile la aceasta intrebareResponsabilitatea privind informatiile si opiniile exprimate pe site-ul Raspunsuri.rol.ro apartine in exclusivitate utilizatorilor. Rol.ro nu poate fi facuta in niciun fel responsabila pentru continutul acestor mesaje. Continutul acestor mesaje nu reprezinta pozitia ROL.ro in legatura cu informatiile publicate.