cum scap de diabet tip 2 ? cum scap de diabet tip 2 ?

Autor: Victoria Data: Miercuri, 02 Iunie 2010 8 Raspunsuri
Ce solutii de dieta , medicamente alopate sau naturiste recomandati!
Categorii:
 

Raspunsuri:


Matei a scris pe 02 Iunie 2010, 16:42
Din cate stiu, singura solutie de a scapa definitiv de diabetul de "tip 2", este extirparea pancreasului si trecerea la diabetul de "tip 1" !

:)

Ambra a scris pe 02 Iunie 2010, 17:05
Prin alimentatia vegana... dieta pe baza de cruditati

Uite ce spune Brian Clement de la Hippocrates Health Institute

Diabetul? Nu am vazut diabet de tip II care sa nu poata fi vindecat. Din nou, este o alegere a stilului de viata. Vreau sa fiu diabetic, sa duc o viata dezordonata, ca a celorlalti? Sau vreau sa fiu un vegan, sa fac exercitii fizice, sa elimin zaharul din viata mea, chiar si cel natural... Boli ca scleroza multipla, Parkinson... toate acestea sunt vindecabile. Tot ce trebuie sa faci este sa traiesti corect, incepand cu mintea ta, mancarea ta, miscarea si intarirea organismului tau.

Vezi mai jos tot filmul

Ambra a scris pe 02 Iunie 2010, 17:06
Mai este un documentar pe tema diabetului:

In acest documentar este vorba de 6 indivizi, bolnavi de diabet (doi cu diabet de tip I, si 4 cu diabet de tip II), dependenti de insulina si medicamente, care merg la o clinica de intinerire din Arizona, numita “Tree Of Life Rejuvenation center“ (Copacul vietii) si acolo, timp de 30 de zile, manaca numai cruditati, fac miscare, stau intr-un mediu ambiant placut si se relaxeaza. Rezulatele sunt spectaculoase: 4 dintre ei renunta complet la medicamente si insulina (inclusiv unul cu diabet tip I – despre care se spune ca este insulino dependent toata viata lui si binenteles netratabil, ca asa se spune in medicina conventionala “Diabetul nu se poate vindeca”. Unul dintre ei renunta dupa 2 saptamani, dar oricum si in cazul lui, efectele erau vizibile (renuntase complet la medicamente si insulina si avea valori normale de sanatate). Cel de-al 6 lea, cel mai rebel si conditionat dintre toti, care avea diabet de tip 1 din copilarie, nu a respectat conditiile de vindecare 100% , a ajuns la 5 unitati de insulina in loc de 70 cate lua de obicei si si-a schimbat un pic atitudinea fata de viata si tratament in sine..
Ne sunt prezentate incercarile psihologice prin care trec eroii nostrii si lupta cu ideile preconcepute, cu multiplele conditionari pe care societatea, medicina conventionala, mass media, anturajul, parintii, rudele samd ni l-au oferit de cand am venit pe lume.
Este evident si rolul pe care il poate avea si credinta intr-un anumit tratament (adeseori aceasta credinta fiind suficienta pentru a vindeca), entuziasmul, optimismul, gandirea pozitiva, perseverenta, rabdarea.

kiki a scris pe 03 Iunie 2010, 20:09
se zice despre diabet ca e o boala care mori cu ea, nu mori din ea. Deci...dieta stricta si sa il tii sub control. nu ai sa scapi de diabet..dar daca avanseaza iti poti pierde vederea...facand glaucom sau... vei avea probleme cu rinichii... si vei ajunge la dializa.

Alina a scris pe 07 Iunie 2010, 11:07
kiki, esti si negativista si rea. Daca nu te informezi si nu incerci, n-ai de unde sa sti. Imi place de Ambra si de raspunsurile ei,chiar daca la prima vedere ti se pare imposibil sa ajungi la acea clinica,exista speranta ca se poate, iar o gandire pozitiva misca si muntii.

karmiina a scris pe 23 Iunie 2010, 16:59
Levolar-Forte se iau 6 zi timp de 4 luni.Este naturist si rezolvi problema fara alopate.

MIHAIDINTILA a scris pe 12 Aprilie 2011, 12:57
Salut .Ma numesc Mihai Dintila am 29 de ani si am diabet tip II de 2 ani .Este boala care pur si simplu mi-a macinat viata .Nu mai suportam injectiile cu insulina imi venea sa ma urc pe pereti .Am tinut diete am luat medicamente m-am ingrasat cumplit de la ele viata mea a fost un calvar .Nu stiu cum de unde dar intr-o dimineata la ceai cu prietenii mei unul din ei mi-a recomandat Life pak Pharmanex .Eram f sceptic cu produse naturiste pt ca incercasem de toate .Am zis intr-un final totusi hai sa iau ca nu are ce rau sa imi faca .Am dat 260 de ron pe o cutie .Dupa o luna din trei injectii de insulina faceam doar una acum nu mai fac deloc.Mi-a reglat asa de bine nivelul glicemiei de nu-mi vine sa cred nici acum.Viata mea este una normala in momentul de fata .Incercati-l si voi am spus ca voi spune tuturor diabeticilor despre asta pentru stiu cat de greu este si cat de cumplit este sa ai aceasta boala.Numele amicului meu este Bogdan 0734521168.Va doresc multa sanatate!
Sursa: net

Peter a scris pe 08 Septembrie 2014, 23:40
Am fost diabetic de tip 2 timp de 2 ani, cu medicamente, 150 kg greutate etc. Am scapat de diabet in 7 zile, 25 kg in 4 luni!

Toata lumea poate. Doar informati-va!

http://youtu.be/zjUdtK6ukqY

www.authoritynutrition.com

www.dietdoctor.com

https://www.facebook.com/guststravechi?ref=hl
Raspunde la acesta intrebare Trimite-mi pe mail raspunsurile la aceasta intrebareResponsabilitatea privind informatiile si opiniile exprimate pe site-ul Raspunsuri.rol.ro apartine in exclusivitate utilizatorilor. Rol.ro nu poate fi facuta in niciun fel responsabila pentru continutul acestor mesaje. Continutul acestor mesaje nu reprezinta pozitia ROL.ro in legatura cu informatiile publicate.