Cum si la ce interval se aplica masca de par?  


Minoritati sexuale

Ar fi buna campania prezidentiala pentru EBA Basescu ?

Autor: Anonim Data: Sambata, 16 Ianuarie 2016 0 Raspunsuri

Ar fi buna pentru EBA Basescu campania prezidentiala cu numele "Obliga-ma eba sa o iau in cur toata." ??

Credeti ca ar avea succes ?
V-ar placea o campanie de genul acesta pentru fu tai ?
Ati alege ?
 

poate ramine insarcinata

Autor: alexandrescu viorel Data: Sambata, 17 Aprilie 2010 1 Raspunsuri
prietena mea a loat anticonceptonale lea intrerupt dupa 5 zile am facut dragoste cu ea este posibil sa fi ramas insarcinata dar i
ni crgea ciclu
 

Voi ce stiti ?

Autor: Anonim Data: Duminica;, 30 August 2009 2 Raspunsuri
Toti aldelenii sunt CURVARI ?
Am auzit ca ,da.Care ar fi cauza?De ce nu pot fi fideli?Sa aiba in sange influente vecine?Sa fie tradatori din nastere?Stiu,prea multe intrebari dar trebuie sa fie o explicatie.
 

Sunt bisexuala?

Autor: Arwie Data: Joi, 02 Iulie 2009 10 Raspunsuri
Cu vreo 6 luni in urma cea mai buna prietena mi-a marturisit ca a ajuns la concluzia ca e lesbiana, ceva previzibil de altfel, avand in vedere ca nici una dintre relatiile ei cu pers de sex opus nu functionase m-am bucurat pt ea, pt ca s-a descoperit pe sine si pare mult mai naturala in noua ipostaza. Insa "problema" ei m-a facut sa-mi dau seama ca pentru o persoana straight nu e normal sa ma simt atrasa si de pers de acelasi sex asa cum, intr-o mai mica sau mai mare masura, m-am simtit dintotdeauna. De cand am inceput sa-mi pun intrebarea "sunt bisexuala?" am inceput sa-mi cam pierd si interesul pt sexul opus desi am o relatie care dureaza de 2 ani jumate cu un tip la care tin mult. Banuiesc ca interesu' mi-a cam pierit pt ca tanjesc prea tare dupa o fata, uneori cand sunt cu iubitul as vrea sa fie o fata in locul lui, alteori e ok cu el..nu il iubesc mai putin, dar o fata m-ar satisface in alt fel, e un tip diferit de relatie.
Acum intrebarea e (daca mai exista dubii): Sunt bisexuala? si daca da.. ce pot sa fac ca sa ma simt implinita? a-mi insela iubitul nu mi se pare o solutie buna, ar fi ceva egoist din partea mea si fata de el si fata de presupusa partenera. Sunt extrem de confuza..
 Responsabilitatea privind informatiile si opiniile exprimate pe site-ul Raspunsuri.rol.ro apartine in exclusivitate utilizatorilor. Rol.ro nu poate fi facuta in niciun fel responsabila pentru continutul acestor mesaje. Continutul acestor mesaje nu reprezinta pozitia ROL.ro in legatura cu informatiile publicate.