Cine are nevoie de reprezentanta? 


Legislatie

Am luat pe romaneste o teapa de la http://www.rogroup.ro/ro Nu vor sa imi returneze banii pe o alarm

Autor: constantin    Data: Sambata, 17 Octombrie 2015 1 Raspunsuri
Ce pot face sa ii determin sa imi returneze banii in cele 14 zile in care sunt obligati contractual sa returneze si daca nu am un motiv anume?
 

Dosar penal pentru cunducerea unui moped fara permis, acum pot sa mai dau de carnet?

Autor: silviu Data: Marti, 25 August 2015 0 Raspunsuri
Salut, acum un an am fost oprit da catre un echipaj al politiei rutiere si am fost prins fara carnet, mi-au facut dosar penal pentru conducerea unui moped fara a detine permis de conducere si am primit o sanctiune de 500 de lei care a fost achitata pe loc. Intrebarea mea este...acum pot face scoala de soferi pentru a lua permisul A1 sau am vreo interdictie?
 

De ce administratoru blocului ma face sa platesc asa mult?

Autor: catalin    Data: Miercuri, 31 Iulie 2013 8 Raspunsuri
Administratorul meu mi-a pus aproape 6 milioane la apa calda dar eu nu sunt in casa de ani ( am declarat la enet ca nu-i nimeni in casa ) si anul trecut am fost si am controlat eram la 0 cu toate. Daca administratorul blocului mi-a pus bani la intamplare sau multi pentru ca asa a vurut el ce ii pot face? Sau ce pot face?
P.S. am contuar
 

incerc sa vand ceva pe e-bay si m-am poticnit la "ZIP code". codul strazii din orasul meu este 04013

Autor: emanuel Data: Joi, 11 Octombrie 2012 2 Raspunsuri

 

acuzatie de furt ajutor la intrebare!!

Autor: Daniela David Data: Luni, 23 Iulie 2012 1 Raspunsuri
Buna tuturor... as avea o intrebare.. daca am depus la politie o declaratie de furt .. as vrea sa cunosc pasii.. pana la procuratura ce se intampla... este adevarat ca ei fac un sumar cu cele intamplate si trimit la pers in cauza verdictul politiei dupa care trimit la procuratura si atat? adik eu trebuie sa merg mai departe sau ne citeaza direct la proces sau c se intampla va rog ajutor sa stiu... multumesc anticipat!
 

inspectia tehnica la masini din afara

Autor: Anonim Data: Marti, 07 Februarie 2012 1 Raspunsuri
este adevarat ca se poate face de la 1 04 2012 in romania
 

Ce infractiune trebuie sa savarsesti in Italia ca sa fi arestat la domiciliu?

Autor: anna Data: Marti, 13 Decembrie 2011 1 Raspunsuri

 

Ce sa fac?

Autor: Anonim Data: Sambata, 23 Iulie 2011 1 Raspunsuri
va rog sa imi spuneti ce sa fac ? Am initiat un proces in care am solicitat intrerea mea in legalitate ( uzucapiune continua pentru o gradina pe care a cumparat-o bunicul meu in anul 1962, cu acte de mana ).Instanta nu mi-a dat dreptate desi expertiza topografica,martorii , actele depuse erau favorabile pentru mine, l-a pus in legalitate pe cel care a vrut sa imi i-a gradina mea( lucru pe care nu l-am solicitat in actiune) , pe care o lucrez si in prezent.Judecatoarea nu a tinut cont de declaratiile marorilor , de expertiza.Am doua variante:
1) sentinta sa fie definitiva si mostenitoare sa mearga cu mine la notar sa facem vanzare cumparare( ea este de acord);
2) sa declar recurs deoarece judecatoare nu s-a pronuntat cu ceea ce am solicitat in actiune ;
Dumneavoastra ce ati alege?
Multumesc!
 

Pot primi ajutor de la stat daca sunt partial retardat medical?

Autor: Raul    Data: Miercuri, 09 Martie 2011 3 Raspunsuri
Sunt lucruri care nu sunt in stare sa le fac la 24 de ani.Nu stiu sa efectuez impartiri si scaderi.Daca un neurolog ma declara retardat partial cu posibilitate de tratament,pot primi ajutor de la stat?Va multumesc!
 

Somaj sau mutarea la o alta firma ???

Autor: Manole Adriana Daniela    Data: Marti, 08 Februarie 2011 2 Raspunsuri
Buna ziua,
Sunt angajata la o firma din 01.06.2009 pana in prezent ... saptamana trecuta am fost anuntata ca firma o sa se inchida incepand cu data de 01.03.2011, eu sunt insarcinata in luna a 6-a, pe data de 09.03.2011 eu ar trebui sa intru in concediu maternal. Ei mi-au propus sa ma mute la o alta firma, din cate m-am interesat, daca ma muta nu trebuie sa am nici o zi intrerupere intre cele doua firme pentru a beneficia de indemnizatie (este adevarat???). Daca firma se inchide, si sa zicem ca m-ar baga in somaj, cine mi-ar mai plati concediul maternal??? Este la fel valabil sa nu am nici o zi intrerupere daca ma baga in somaj? In ce conditii pot beneficia de indemnizatie si in ce conditii nu pot beneficia de indemnizatie??? Ce o sa se intample cu, cartea mea de munca? Ce ma sfatuiti sa fac in acest caz???? Va multumesc mult.
 
Start Inapoi 1 2 3 4 5 Inainte Sfarsit

Rezultate 1 - 10 din 46Responsabilitatea privind informatiile si opiniile exprimate pe site-ul Raspunsuri.rol.ro apartine in exclusivitate utilizatorilor. Rol.ro nu poate fi facuta in niciun fel responsabila pentru continutul acestor mesaje. Continutul acestor mesaje nu reprezinta pozitia ROL.ro in legatura cu informatiile publicate.