CRED CA IUBESC DE CE NU AM ORGASM 


Pisici

leziune la ureche -pisica

Autor: lucia    Data: Marti, 07 Februarie 2017 0 Raspunsuri
Am un motanel care are o leziune urata la o ureche... este in tratament cu antibiotic Kesium din decembrie, insa rana nu se vindeca, nu se inchide, ci se necrozeaza treptat si cade portiunea necrozata, uscata; deja a ajuns cu doar jumatate de ureche. In urechi a avut ceva asemanator zatului de cafea, dar l-am tratat cu dexogen recomandat de catre medic. Am observat ca si pe spate are o leziune de marimea unui bob de grau. Sunt foarte ingrijorata de el. Oare se mai vindeca? Va rog din suflet sa ma ajutati.
 

Pisica mea este gestanta si nu are lapte in tate se ascunde prin casa miauna ciudat mananca mult si

Autor: Claudia Data: Sambata, 19 Martie 2016 2 Raspunsuri
Pisica mea are pui in burta dar nu are lapte in tate aceasta se ascunde prin casa,mananca mult,este mai afectuasa decat de obicei,miauna ciudat si gafie cand o iau in brate
Taguri: Nu stiu

 

PISOI MIC BALONAT

Autor: Anonim Data: Sambata, 19 Septembrie 2015 0 Raspunsuri
A INCEPUT SA MANINCE DE VREO SAPTAMINA.. IAM DAT PESTE A MINCAT MULT ACUM ARE BURTA TARE SI TREMURA.. CE SA FAC?ARE ABIA 5 SAPTAMINI
 

De ce pisica mea nu mai manaca???

Autor: Calota    Data: Joi, 14 Mai 2015 0 Raspunsuri
Buna!Mi-am facut contul special pentru a pune aceasta intrebare.De cateva zile,pisica mea nu mai mananca...Am gasit unii oameni ce spuneau ca au mancat ceva otravit,dar noi nu avem otrava prin curte.Insa,dese ori pisica mea merge pe la vecini prin curte si isi face plimbarile.Poate acolo a mancat ceva otravit sau ceva ce nu i-a placut.Noi ne-am gandit ca ar putea fi bolnava...A slabit de parca ar fi ogar.Pentru a manca,in prima zi, nici cele mai bune mancaruri nu le manca..Le mirosea si se uita la ele...
O iubesc mult si sper sa nu pateasca ceva.
 

pisica mea nu se mai joaca .ce sa fac?

Autor: puscasu bianca Data: Luni, 30 Martie 2015 0 Raspunsuri
Pisica mea are un an și jumătate iar acum câteva luni a intrat în perioada de gestație. Acum a născut și a revenit la obiceiurile ei.doar ca nu mai e deloc energica.inainte era ca un pui și se juca mai mereu.acum nu face decât sa doarmă și sa mănânce. Ajutați mă !
 

doresc sa stiu daca ascita este tratabila la pisici.care este procentul?

Autor: Anonim Data: Miercuri, 11 Februarie 2015 1 Raspunsuri
pisica mea are 14 ani, nu mananca de cca. o saptamana si vet. mi-a zis ca are ascita.-are burta umflata,nici apa nu mai bea de vreo 2 zile,este ametita ii dau viyo recuperation cu seringa-ce sanse are sa traiasca?-in procente vorbind.
 

doresc sa stiu daca ascita este tratabila la pisici.care este procentul?

Autor: Anonim Data: Miercuri, 11 Februarie 2015 0 Raspunsuri
pisica mea are 14 ani, nu mananca de cca. o saptamana si vet. mi-a zis ca are ascita.-are burta umflata,nici apa nu mai bea de vreo 2 zile,este ametita ii dau viyo recuperation cu seringa-ce sanse are sa traiasca?-in procente vorbind.
 

ce se intampla cu motanul meu??;((

Autor: raluca Data: Luni, 29 Decembrie 2014 1 Raspunsuri
Motanul menu Tomi are 5 ani..acum 3 Zile a vomitat..dar doar atunci..nu prea mananca..a man cat azi niste carnita de porc.mai inainte s-a dus la USA holului is plangea..in mijlocul holului...azi a stat doar in casa due fricaa. De Zapada..am crezut can vrea LA baie l-am dus afara si a plecat..Peste 15 min a. Venit dar tot a plans LA USA holului IAR acum doarme pe pat....I dei???
 

Dacă i-am dat motănelului meu un pic de ciocolată, ce se întâmplă ?

Autor: Anonim Data: Joi, 16 Octombrie 2014 0 Raspunsuri
Ce pățește ?
 

buna seara. Am o pisica de 6 saptamani am duso de la tara si nu imi mamamca si nu se mai joaca nu st

Autor: georgy Data: Duminica;, 17 August 2014 0 Raspunsuri
datimi un raspuns va ro
 
Start Inapoi 1 2 3 4 5 6 7 8 Inainte Sfarsit

Rezultate 1 - 10 din 75Responsabilitatea privind informatiile si opiniile exprimate pe site-ul Raspunsuri.rol.ro apartine in exclusivitate utilizatorilor. Rol.ro nu poate fi facuta in niciun fel responsabila pentru continutul acestor mesaje. Continutul acestor mesaje nu reprezinta pozitia ROL.ro in legatura cu informatiile publicate.