ptr catei 


Mass media

Ar fi buna campania prezidentiala pentru EBA Basescu ?

Autor: Anonim Data: Sambata, 16 Ianuarie 2016 0 Raspunsuri


Ar fi buna pentru EBA Basescu campania prezidentiala cu numele "Obliga-ma eba sa o iau in cur toata." ??

Credeti ca ar avea succes ?
V-ar placea o campanie de genul acesta pentru fu tai ?
Ati alege ?
 

Romania va experimenta pe populatie produsul cancerigen INITIUM:( Cum e posibil?

Autor: clau Data: Vineri, 29 Ianuarie 2010 12 Raspunsuri
Conform BASF

http://www.basf.com/group/pressrelease/P-10-110

suntem prima tara care experimenteaza produsele pe baza de Initium. Probabil, in acceptiunea lor, ar trebui sa fim mandri de asta.

Se anunta ca primele tari care vor testa noile "minunatii" de Initium vor fi tarile din America de Sud (stiu .. alti cobai specializati), Europa era anuntata pentru 2011 !!!!!

Si totusi Romania este premiera mondiala? De ce? Sud americanii s-au razgandit? De ce? CE ANUME i-a facut sa se razgandeasca? Asadar tarile din America de Sud AU REFUZAT sa isi transforme cetatenii in cobai si atunci s-au gandit la Romania?????

Initium si mai cum? Numele provizoriu este ametoctradin. Este un fungicid din clasa Pirimidilamine / Triazolopirimidine uluitor de puternic cu actiune cancerigena si toxica acuta

ORICUM, sa dai recomandari pentru introducerea unei substante in circuitul alimentar FARA sa ai studiile evaluate la sange, este cam la fel de “stiintific” cu a vaccina oameni cu un vacin netestat.
Un vaccin poti sa-l refuzi... inca. Dar cum te feresti de astfel de experimente in conditiile in care legea nu impune avertizarea consumatorilor... Si cine-si asuma raspunderea pentru toate consecintele potentiale?
Unde sunt evaluarile independente? Unde sunt datele care sa arate efectele la nivelul corpului uman, date care sa provina din cercetare pe termen lung? Din datele existente nu poti sa spui decat ca exista substanta si ca va fi testata in Romania. In rest, trebuie sa-i credem pe cuvant pe cei de la EFSA ca substanta este inofensiva pentru corpul uman. Dar nu au cu ce sa dovedeasca asta.

Cine si ce bani a luat ca sa se aprobe asa ceva in Romania? De ce s-a schimbat locatia testarilor? De ce nu s-a facut testarea direct in Olanda, unde au facut majoritatea cercetarilor si evaluarilor?

Neoficial, conform cercetatorilor care combat "Codex Alimentarius", folosirea produselor cu initium sporeste cu pana la 65% rata riscului de cancer de colon, substanta, care intra rapid in
combinatii chimice, devenind reziduala in organism. De pilda 1 mg de initium intrat in organism o singura data se elimina in aproape un an. Dar, daca acest produs este folosit zilnic, practic el nu mai este eliminat din organism. Apoi, asa cum initium ajuta la cresterea rapida a celulelor leguminoase, la fel de repede va conduce la marirea tumorilor maligne.


Ce parere aveti? Stiu, am scris enorm, dar am fost asa de revoltata cand am primit informatia pe email:(
 

...??

Autor: Anonim Data: Vineri, 08 Ianuarie 2010 5 Raspunsuri
Ieri am citit un articol in care scria ca un doctor din Londra(cred) s-a napustit asupra sanilor unei femei gravide care se afla la control,si a supt putin din lapte:|...
Ce parere aveti despre ce a facut respectivul?
 

reclame pe orice site

Autor: Anonim Data: Joi, 17 Decembrie 2009 1 Raspunsuri
inainte imi aparea atunci cand intram pe un site tot displayul cu reclame acum apare in stanga si in dreapta gol am instalat din nou mozila dar degeaba cum fac ?
 

Cum sa procedez

Autor: BoBy    Data: Luni, 02 Februarie 2009 6 Raspunsuri
O persoana ne copiaza pe mn si amicele mele
orice facem nou ea ne copiaza
la hi5 ne dadeam comuri cu te hate cu chesti trestii a vazut la noi imediat a inceput si ea sa ne copiezi.I-am spus cu frumosu sa nu ne mai copieze da a inceput sa ne reproseze ca ea nu nue copiaza.pana la urma m-a luat la injuraturi i-am dat ingore :| ce sa facem sa nu ne mai copieze acu ne copiaza pt ca se da prea importanta
Taguri:

 

RAMONA BADESCU

Autor: ROMANTOV RALUCA Data: Miercuri, 28 Ianuarie 2009 1 Raspunsuri
ACUM CATI ANI A PLECAT RAMONA BADESCU IN ITALIA?
 

divertis

Autor: liliana Data: Joi, 21 August 2008 2 Raspunsuri
Cum pot face parte din grupul Divertis?Cum pot lua legatura cu Toni Grecu?
 Responsabilitatea privind informatiile si opiniile exprimate pe site-ul Raspunsuri.rol.ro apartine in exclusivitate utilizatorilor. Rol.ro nu poate fi facuta in niciun fel responsabila pentru continutul acestor mesaje. Continutul acestor mesaje nu reprezinta pozitia ROL.ro in legatura cu informatiile publicate.